ΑΕΚ

Δεκαπενθήμερο ανασυγκρότησης

Δεκαπενθήμερο ανασυγκρότησης
προπονηση δωνης

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει τον Δώνη να δουλέψει τις αδυναμίες. Δοκιμάζεται Κολομβιανός

Άλλωστε όσα είχε να πει ο προπονητής στους παίκτες τα μοιράστηκε μαζί τους στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό που θέλει ο προπονητής είναι να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατό το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής και η ομάδα να δουλέψει πάνω στις (πολλές) αδυναμίες της ώστε να εμφανιστεί πιο έτοιμη στον αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ.
Ένα ματς ειδικών συνθηκών για το τεχνικό επιτελείο (προπονητή και συνεργάτες) της ομάδας που εκτός των άλλων θα είναι καθοριστικό και για την εξασφάλιση της ηρεμίας στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ενόψει της συνέχειας. Η ΑΕΚ έχει ήδη αφήσει επτά βαθμούς στα εκτός έδρας ματς με ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Ολυμπιακό και εξυπακούεται ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, ειδικά εντός ΟΑΚΑ.

Δοκιμάζεται Κολομβιανός

Ο 19χρονος αμυντικός (αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ - πρώην ποδοσφαιριστής της πορτογαλικής Μποαβίστα) Μπράιαν Αλέξις Ανγκούλο Λεόν δοκιμάστηκε χθες από τον Δώνη. Ο προπονητής της ΑΕΚ θα τον δει αύριο αγωνιζόμενο στο φιλικό με τη Νέα Ιωνία και θα αποφανθεί αν του είναι χρήσιμος σε μια θέση που δεν υπάρχει «back up» του Χουαφράν.

Ο Κολοβιανός πήρε μεταγραφή τον περασμένο Ιανουάριο για την Μποαβίστα από την Αμέρικα Κάλι (ομάδα της πατρίδας του) και αγωνίστηκε ως βασικός σε 13 αγώνες της «Liga Sagres» δίχως να σημειώσει γκολ (δέχτηκε τρεις κίτρινες κάρτες). Είναι ελεύθερος από τον περασμένο Μάιο (προτού δηλαδή αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού) παρόλα αυτά δεν μπορεί να αγωνιστεί άμεσα καθώς η προθεσμία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές εξέπνευσε στις 30 Σεπτεμβρίου. Θα είναι διαθέσιμος από την 1η του ερχόμενου έτους.

Η αποστολή του φιλικού

Ο προπονητής επέλεξε μόλις 15 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό φιλικό αγώνα με την Νέα Ιωνία. Πρόκειται για τους Σάχα, Λεόν, Αραμπατζή, Αλεξόπουλο, Ράμος, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Ζορμπά, Μπερνς, Ρίκκα, Καφέ, Λαγό, Εντίνιο, Τζεμπούρ και Παυλή.

Ο Νάτσκο Σκόκο παρέμεινε στο γυμναστήριο και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Η κλινική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει τενοντίτιδα ελαφριάς μορφής. Ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή λαμβάνει αντιφλεγμονώδη αγωγή και η κατάσταση του θα εκτιμάται καθημερινά.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο δέχθηκε μια κλωτσιά στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και παρέμεινε στο γυμναστήριο για αποθεραπεία. Ο Δημήτρης Κουτρομάνος ένιωσε ένα σφίξιμο στο δεξί τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε από την προπόνηση, ενώ ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκουστάβο Μαντούκα ο οποίος ύστερα από αρκετό καιρό φόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Τα εισιτήρια του φιλικού

Το αυριανό φιλικό με τη Νέα Ιωνία θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αχαρναϊκού στις 18.00. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το aekshop 1 (Γράμμου 69-71) και από το Empire Cafe στη Νέα Φιλαδέλφεια(Σμύρνης 3).
Τα εισιτήρια θα βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων ως αύριο στις 16.00. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ.






















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ