ΑΡΗΣ

Δεληζήσης: "Ήταν μια ήττα ντροπής, δεν υπάρχει δικαιολογία"

Δεληζήσης: "Ήταν μια ήττα ντροπής, δεν υπάρχει δικαιολογία"

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι ήταν μια ντροπιαστική ήττα, αλλά η ομάδα οφείλει άμεσα να σηκώσει κεφάλι.

Ο Γιώργος Δεληζήσης σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία οι κίτρινοι ηττήθηκαν με 5-0, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

Ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε ότι ήταν μια ντροπιαστική βραδιά, ωστόσο αυτός και οι παίκτες του οφείλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, να ανασυνταχθούν γιατί την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα τόνισε ότι στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα ήταν και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δεληζήσης στη ΝΟVA: Για το ματς: "Το χειρότερο βράδυ όσο ήμουν στην ομάδα. Δεν υπάρχει δικαιολογία, ήταν ήττα ντροπής, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είμαστε υποχρεωμένοι να αναλύσουμε τα λάθη μας και να επικεντρωθούμε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ".

Για την εξήγησή του για το αποτέλεσμα: "Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έτυχε πρώτη φορά, δεν το περιμέναμε. Η ομάδα έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια πολύ καλά στοιχεία. Ήταν ένα βράδυ ντροπής. Και άλλες μεγάλες ομάδες ήταν μεγάλες".

Για το τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια ως αρχηγός: "Αναλαμβάνουμε την ευθύνη ήττα, η ήττα βαραίνει εμάς. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας. Ο πρόεδρος μας μίλησε πολύ ωραία ήταν στεναχωρημένος. Οφείλουμε να σηκώσουμε το κεφάλι άμεσα".

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα από εδώ και πέρα: "Πρέπει να σηκώσουμε άμεσα το κεφάλι, επιβάλλεται να το κάνουμε. Είναι πράγματα που βγαίνουν από μέσα μας, γιατί πονάμε την ομάδα, είμαστε αδικαιολόγητοι. Δεν περιμέναμε να έχει τέτοια έκβαση το παιχνίδι. Μια ταπεινή συγνώμη από τον κόσμο μας και να είναι σίγουροι ότι τέτοιες εμφανίσεις δεν θα επαναληφθούν από εμάς".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ