ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δέλλας: "Ελπίζω η κατάκτηση του Ολυμπιακού να έχει περισσότερα θετικά αποτελέσματα από την επιτυχία του 2004"

Ο Τραϊανός Δέλλας με την κούπα του Conference League
Ο Τραϊανός Δέλλας με την κούπα του Conference League INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε την ελπίδα του πως η κατάκτηση του Ολυμπιακού στο Conference League μπορεί να έχει περισσότερα θετικά αποτελέσματα από τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής στο Euro 2004.

Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ο ambassador του τελικού του Conference League στην Αθήνα. Μιλώντας, σε γερμανικό ΜΜΕ εξέφρασε την ελπίδα του για βελτίωση των πραγμάτων, μετά την κατάκτηση της κούπας από τον Ολυμπιακό.

"Ελπίζω να έχει μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο από την επιτυχία της Εθνικής στο Euro 2024" ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε και για την Εθνική ομάδα.

"Τα τελευταία χρόνια, η ατμόσφαιρα στην Εθνική έχει βελτιωθεί. Ελπίζω πως αυτή η άνοδος θα βελτιωθεί". Επιπλέον, δεν απέκλεισε κάποια στιγμή στο μέλλον να αναλάβει προπονητής της Ελλάδας, ωστόσο τώρα δηλώνει συγκεντρωμένος στον ΟΦΗ.

"Αυτή την στιγμή προτιμώ καθημερινή επαφή με την ομάδα μου. Πιστεύω πως αυτό θα είναι ευεργετικό και για την ανάπτυξή μου ως προπονητής. Οφείλω πολλά στην Εθνική ομάδα και ελπίζω κάποια στιγμή να την υπηρετήσω ως προπονητής" δήλωσε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ