ΑΕΚ

Δέλλας: "Η διαφορά θα μεγαλώνει"

Δέλλας: "Η διαφορά θα μεγαλώνει"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Περαμαϊκό έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας πως αν συνεχίσει έτσι η ομάδα η διαφορά από τον δεύτερο θα μεγαλώνει.

Για την ΑΕΚ το κέρδος κόντρα στον Περαμαϊκό ήταν οι τρεις βαθμοί και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Τραϊανός Δέλλας προσθέτοντας πως αν συνεχίσει έτσι η ομάδα του θα μεγαλώνει η διαφορά από τον δεύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τραιανός Δέλλας:

" Το παιχνίδι θα το χωρίσω σε δύο κομμάτια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια αδικαιολόγητη νευρικότητα, κάναμε λάθος σε εύκολες πάσες και πιστεύω πως αυτό επηρέασε όλη την ομάδα, στο να μην έχουμε καθαρό μυαλό.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, αν και στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε την ατυχία να κάνουμε μια αλλαγή πολύ γρήγορα, όπως κάποιο πρόβλημα είχε και η άλλη αλλαγή που κάναμε, ο Αργυρίου, γι' αυτό και αντικαταστάθηκε.

Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω πως η εικόνα μας ήταν καλύτερη, πετύχαμε άλλα δύο γκολ και νομίζω πως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Από εκεί και πέρα, εγώ θα μείνω σε αυτό που λέω πάντα.

Για μένα είναι άλλοι τρεις βαθμοί, θέλουμε να φύγουμε γρήγορα από την κατηγορία. Η διαφορά νομίζω έχει μεγαλώσει από τον δεύτερο και αν θα είμαστε αυτοί που πρέπει, κάθε αγωνιστική πιστεύω θα μεγαλώνει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ