ΑΕΚ

Δέλλας: "Η ευθύνη είναι δική μου"

Δέλλας: "Η ευθύνη είναι δική μου"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος και στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την εικόνα της ΑΕΚ, θέλοντας να προστατέψει τους παίκτες. "Κάποιοι θα πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους και να ξέρουν πως ότι γίνεται καταγράφεται"

Ο τεχνικός του δικεφάλου, στάθηκε στην προβληματική νοοτροπία που βγάζουν οι παίκτες τους, παρόλα αυτά τους προστάτεψε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την εικόνα τους. Το σχόλιο που σαφώς ταρακούνησε τους εκπροσώπους του Τύπου: "Με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα ανέβουμε"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα είδαμε μία κακή ομάδα, κατώτερη των περιστάσεων. Εννοείται δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαμε. Εννοείται κοιτάμε μπροστά, να βγάλουμε την ομάδα όσο γίνεται γρηγορότερα απ' αυτή τη θέση. Οι παίκτες μου προφανώς νόμιζαν πως όταν κάνουν μία καλή εμφάνιση και πετυχαίνουν μία μεγάλη νίκη, έχουν φτάσει κάπου... Αυτό είναι το μεγαλύτερό τους λάθος. Ίσως είναι και δικό μου λάθος. Δεν έχουν φτάσει πουθενά. Νόμιζαν ότι θα έπαιρναν με τη φανέλα τη νίκη. Τη μεγαλύτερη ευθύνη βέβαια την έχει ο προπονητής. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Αυτή η νοοτροπία θα πρέπει να αλλάξει και ό,τι γίνεται καταγράφεται!

Μετά το προηγούμενο παιχνίδι είχα πει πως στο ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία τι έκανες, αλλά τι κάνεις στο επόμενο. Σήμερα είδαμε διαφορετική ομάδα και στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων, με αποτέλεσμα να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο και με 2-3 λάθη παιδικά να ισοφαριστούμε. Η ευθύνη είναι δικιά μου. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να ανέβουμε κατηγορία. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό δεν θα ανέβουμε».

Που οφείλεται η διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα;

« Οι ποδοσφαιριστές νομίζουν πως με ένα παιχνίδι έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ίσως να είναι και δικό μου λάθος που δεν τους έχω πείσει πως δεν θα τους χαριστεί κανείς. Προσπαθώ να τους το τονίσω αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν».
Οι μεγαλύτεροι έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη;

« Τι μεγαλύτερη ευθύνη την παίρνει ο προπονητής. Πάντα θα είμαι υπέρ των παικτών. Τα πάντα όμως αξιολογούνται. Όπως και εγώ. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι το καταλαβαίνουν και κάποιοι όχι».
Για μερίδα του κόσμου μετά την επίτευξη του γκολ

« Όλοι είμαστε κατά των «βιαιοπραγιών». Εκείνος που πετάει πρέπει να σκέφτεται πως ο άλλος έχει οικογένεια. Εκείνη τη στιγμή πανηγυρίζει με το δικό του τρόπο αλλά αυτά πρέπει να εξαλειφθούν από τα γήπεδα. Και εγώ είχα πέσει θύμα αλλά πάνω στα νεύρα μπορεί να γίνουν πολλά».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ