ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Θα κινδύνευε η υγεία των ποδοσφαιριστών"

Δέλλας: "Θα κινδύνευε η υγεία των ποδοσφαιριστών"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας με δηλώσεις του μετά την αναβολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό υποστήριξε πως η απόφαση ήταν σωστή και πως η ομάδα του ήταν πανέτοιμη για να παίξει στη Λιβαδειά.

Την πιο σωστή απόφαση πήρε ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα καθώς όπως υποστήριξε ο νεαρός τεχνικός αν γινόταν το παιχνίδι θα υπήρχε κίνδυνος με την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Ο προπονητής του Ατρόμητου μίλησε για την απόφαση του Δελφάκη λέγοντας πως στο γήπεδο του Λεβαδειακού και με τις συνθήκες που επικρατούσαν δεν μπορούσε κανείς να παίξει ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στη κάμερα της "NOVA":

Αναλυτικά:

« Σε αυτό το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το θέμα δεν είναι να βγεις να παίξεις κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το θέμα είναι να παιχτεί ποδόσφαιρο και σε αυτό το γήπεδο δυστυχώς δύσκολα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι θα κινδύνευε αρκετά σήμερα».

Ερωτηθείς, για το αν «έπαιξε» το σενάριο να γίνει τη Δευτέρα το ματς, καθώς μεσολαβούσαν λιγότερες από 48 ώρες μέχρι την αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο είπε:
« Εντάξει, δεν ξέρω ακριβώς τους κανονισμούς. Νομίζω πως κάπως έτσι έχει η κατάσταση, αλλά εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι και ψυχολογικά και σωματικά για αυτό το παιχνίδι. Ο διαιτητής έκρινε και αν θέλετε και την άποψη μου σωστά έκανε, ότι δεν πρέπει να γίνει σήμερα το παιχνίδι.

Από την εμπειρία μου σαν ποδοσφαιριστής, μπορώ να πω ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών να γίνει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο που είναι για το Κύπελλο».

Για το αν συνέβαλε περισσότερο ρόλο το νερό στο γήπεδο ή ο δυνατός αέρας, είπε:
«Νομίζω έπαιξε ρόλο και ο αέρας και το νερό που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βοηθούσαν και τα δύο. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του διαιτητή που πήρε υπόψιν του όλα τα δεδομένα. Από εκεί και πέρα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Κυπέλλου».

Επιβεβλημένη η διακοπή

Πλην του Δέλλα και οι άνθρωποι του Ατρόμητου υποστήριζαν πως η απόφαση που πήρε ο Δελφάκης ήταν σωστή, δίκαιη και επιβεβλημένη καθώς δεν μπορούσε να διεξαχθεί το ματς.

Ακόμα και όταν σταμάτησε η βροχή οι άνεμοι ήταν τόσο δυνατοί που ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε μια ταμπέλα να βρεθεί στα κεφάλια των παικτών των δυο ομάδων.

Χαρακτηριστικά υποστήριζαν μεταξύ άλλων: "Η απόφαση ήταν σωστή και επιβεβλημένη καθώς κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Το γήπεδο ήταν γεμάτο νερά ενώ οι δυνατοί άνεμοι θα μπορούσαν να προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ