ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν αφήνει Καστίγιο ο Ολυμπιακός

Δεν αφήνει Καστίγιο ο Ολυμπιακός
Καστίγιο

Άρχισε σήριαλ Καστίγιο, με άρνηση του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει στο Μεξικό, ενόψει ντέρμπι

Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τον Μεξικανό προπονητή, δεν επέτρεψαν στον Καστίγιο να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το φιλικό ματς δεν είναι ορισμένο να διεξαχθεί σε επίσημη ημερομηνία ΦΙΦΑ.
" Τα πράγματα είναι απλά. Ζητήσαμε από τον Ολυμπιακό να έχουμε στη διάθεση μας τον Νέρι Καστίγιο και μας απάντησαν όχι επειδή το παιχνίδι δεν διεξάγεται σε ημερομηνία ΦΙΦΑ. Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό από την παγκόσμια ομοσπονδία. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί πλέον και να περιμένουμε το επόμενο φιλικό παιχνίδι που είναι ορισμένο σε ημερομηνία ΦΙΦΑ για να έχουμε το Νέρι μαζί μας. Έχουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το οποίος είναι το el clasico τους και είναι δύσκολο να τον αφήσουν να φύγει από τέτοιο ματς αφού η ημερομηνία που γίνεται το παιχνίδι δεν είναι ορισμένη από την Παγκόσμια ομοσπονδία".

Οι Μεξικανοί δημοσιογράφοι υπέβαλλαν σε ανάκριση πρώτου βαθμού τον Σάντσεζ, ο οποίος αρνήθηκε να μιλήσει ξανά για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. " Όλες οι ερωτήσεις που τον αφορούν θα ήταν καλό να απευθυνθούν σε αυτόν πλέον. Θα μπορέσετε να τον ρωτήσετε στο επόμενο παιχνίδι που θα τον δείτε" είπε ο αποκαμωμένος Ούγκο Σάντσεζ


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ