ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν αιφνιδιάστηκαν στον Παναθηναϊκό για το Περιστέρι

Δεν αιφνιδιάστηκαν στον Παναθηναϊκό για το Περιστέρι
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν αναμενόμενη τη μη εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου σε παιχνίδια άλλων ομάδων και δεν ένιωσαν έκπληξη από την απόφαση του Κιοτζένη στο Ατρόμητος - Πανιώνιος.

Ενοχλημένοι, αλλά όχι αιφνιδιασμένοι είναι στον Παναθηναϊκό με τα περιστατικά στο παιχνίδι Ατρόμητος - Πανιώνιος, στο οποίο ισχυρίζονται ότι ερρίφθησαν φωτοβολίδες ευθείας βολής και κροτίδες, όμως ο διαιτητής Κιοτζένης δεν διέκοψε το ματς εις βάρος της γηπεδούχου ΠΑΕ.

Στη διοίκηση θεωρούν ότι επιβεβαιώνονται για την πεποίθηση τους ότι οι αθλητικοί νόμοι εφαρμόζονται μόνο όταν αφορούν τον Παναθηναϊκό και παραβλέπονται για τις άλλες ομάδες. Διότι, στην ΠΑΕ επιβλήθηκε εξοντωτική ποινή για το μη διεξαχθέν ντέρμπι στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά το ματς στο Περιστέρι διεξήχθη κανονικά.

Η πρόθεση των διοικούντων το Τριφύλλι είναι να αναδείξουν τη διαφορετική μεταχείριση που έχει ο Παναθηναϊκός σε σύγκριση με άλλες ομάδες και την επιλεκτική εφαρμογή των κανονισμών. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα κοινοποιήσει το θέμα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ενώ θα αποσταλεί το υλικό στη Superleague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ