ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας"

"Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας"
παναθηναικος, μουνιοθ, προπονηση

Ενα μπράβο και αρκετά παράπονα ακούστηκαν από το στόμα του Μουνιόθ σήμερα στην Παιανία.

" Στο πρώτο ημίχρονο δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Κάναμε αρκετά λάθη τα οποία πρέπει να αποφύγουμε στη συνέχεια. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στις προσπαθειές μας και χάναμε εύκολα τη μπάλα όταν την αποκτούσαμε από τον αντίπαλο.

Από το δεύτερο ημίχρονο σε γενικές γραμμές είμαι πιο ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τον τρόπο που παίξαμε και σας αξίζει ένα μπράβο. Ομως όπως στο πρώτο μέρος τα χαλάσαμε κάπως στα τελευταία λεπτά, αλλά είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε

" τόνισε χαρακτηριστικά ο Βίκτορ Μουνιόθ, στην ομιλία του προς τους παίκτες του "τριφυλλιού" την επομένη της δύσκολης αλλά καθοριστικής νίκης στο Παγκρήτιο.

Γεμάτο το απουσιολόγιο...

Ο λόγος που ο 49χρονος τεχνικός δεν προτίμησε προφανώς να αναλύσει κάποιες λεπτομέρειες ήταν πασιφανής αφού το απουσιολόγιό του ήταν γεμάτο. Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασαν οι: Σαλπιγγίδης, Γκούμας, Τζιόλης, Ιβανσιτς, Νίλσον και Αντονσον, που ενσωματώθηκαν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους ζήτησε και πήρε ο Βίκτορ Σάντσεθ όπου μετέβη στην Ισπανία προκειμένου να ρυθμίσει κάποια προσωπικά ζητήματα.

... βίντεο με επιστροφές

Η ανάλυση του αγώνα μέσω του βίντεο, μετατέθηκε για την προσεχή Παρασκευή λόγω της απουσίας των διεθνών και προκειμένου να μην γίνουν τα ίδια λάθη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή.

Ο τεχνικός των "πράσινων" θα περιμένει για το παιχνίδι αυτό στο Περιστέρι να έχει στις τάξεις του τον αρχηγό του συλλόγου Δημήτρη Παπαδόπουλο να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο ενώ μέσα από τις προπονήσεις όλη την εβδομάδα θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Σέριτς με τον Δάρλα να φαντάζει ο επικρατέστερος.

Χαλαρή προπόνηση...

Οσοι από τους "πράσινους" έπαιξαν στον χθεσινό παιχνίδι της Κρήτης με τον Εργοτέλη ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι μετά από το καθιερωμένο "ζέσταμα" με μπάλα συνέχισαν με ταχύτητες και σουτ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Κώτσιος και Παπαδόπουλος που όπως ήταν φυσικό δεν ακολούθησε την Εθνική ομάδα για το φιλικό ματς με την Γαλλία. Ολοένα και πιο καλά συνεχίζεται η αποθεραπεία και του Γκονζάλες που έκανε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας ωστόσο και κάποιες ασκήσεις και με τους συμπαίκτες του.

















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ