ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν ανησυχεί ο Μαρτίνο για την εμφάνιση του Μέσι στο clásico

Δεν ανησυχεί ο Μαρτίνο για την εμφάνιση του Μέσι στο clásico

Την εμπιστοσύνη του στον Λιονέλ Μεσι εξέφρασε με δηλώσεις του ο Τάτα Μαρτίνο. Χωρίς Πικέ η Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας ματς με τη Θέλτα (29/10, 23:00). Δείτε VIDEO

"Εμείς που τον ζούμε από μέσα δεν έχουμε καμία ανησυχία για τον Λέο.Δεν με προβληματίζει αν δεν σκοράρει, γιατίη προσφορά του στην ομάδα είναι τεράστιας σημασίας", απάντησε ο Τάτα Μαρτίνο σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζει η μέτρια εμφάνιση του Μέσι κόντρα στη Ρεάλ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Θέλτα (29/10, 23:00), ο Αργεντινός τεχνικός ρωτήθηκε και για τους αντιπάλους της Μπάρτσα για τον τίτλο:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να είναι αντίπαλοςμέχρι τα μαθηματικά να πουν το αντίθετο.Η Ατλέτικοθα είναι η ομάδα πουθα βρίσκεται στην μάχημέχρι τέλους, αφού έχουμε διανύσει το 30% καικάνει άψογη δουλειά".

Όσο για το σχόλιο του στην παρατήρηση ότι την Κυριακή (03/11) συμπληρώνειεκατό μέρες ως προπονητήςτης Μπαρτσελόνα, τόνισε: "Δεν έχω προλάβει να κάνω απολογισμό γιατί η ζωή περνάει πετώντας, αλλάέχω προσαρμοστεί απόλυταστον σύλλογο και την πόλη".

Χωρίς Πικέ στο Βίγκο

Στα αγωνιστικά θέματα, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Θέλτα, ο Μαρτίνο αποφάσισε να προφυλάξει τον Πικέ που είχε τον τελευταίο καιρό ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Στην αποστολή πήρε μαζί του 19 παίκτες, με τους Μπάρτα και Τέγιο να επιστρέφουν καθώς ήταν εκτός με την Ρεάλ. Αναλυτικά επέλεξε τους:

Βαλδές, Πίντο, Ντάνι Άλβες, Μοντόγια, Μπάρτρα, Μασεράνο, Πουγιόλ, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγας, Σονγκ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μέσι, Νεϊμάρ, Αλέξις, Πέδρο, Τέγιο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ