ΑΡΗΣ

Δεν χάνει ούτε στα φιλικά

Δεν χάνει ούτε στα φιλικά
INTIME SPORTS

Όπως την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Βέροια έτσι και σήμερα στο δεύτερο φιλικό μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ο Άρης επικράτησε με 2-1 της Κέρκυρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Σάκη Τσιώλη να έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Σε ένα παιχνίδι όπου και πάλι όπως την Τετάρτη ο Άρης είχε για σκόρερ του τους Χρήστο Αραβίδη και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις απλά τη φορά αυτή με αυτήν την σειρά ενώ για τους "Φαίακες" μείωσε ο Δημήτρης Γιάντσης.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Άρη αυτό της προσεχής Παρασκευής (13/05) με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ακριτικής ομάδας Ολυμπάγιο Αντεφέμι που είχε χάσει την ζωή του στην άσφαλτο το πρωί της 18ης Απριλίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Τσιώλης σε σχέση με το φιλικό της περασμένης Τετάρτης με την Βέροια δεν χρησιμοποίησε τους Σακάτα, Καστίγιο αλλά και Νέτο που είχε τραυματιστεί σε αυτό.

Αντίθετα ο 52χρονος τεχνικός του Άρη φρόντισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Άρη τόσο από την ομάδα Κ-20 και πρωταθλήτρια του πρωταθλήματός της όσο και από την Κ-17.

Συγκεκριμένα αυτούς που τσέκαρε ο Τσιώλης από την Κ-20 ήταν ο αρχηγός της, Γιαννίτση, ο επιθετικός της Τοπούζης και ο μέσος Γιαννιώτας και από την Κ-17 οι Λένος και Τσιπούρας.

Όσο για τα γκολ του φιλικού αυτά ήρθανε από τους Αραβίδη στο 11΄, Τσεσνάουσκις στο 14΄ που έκαναν το 2-0 για τον Άρη ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε για την Κέρκυρα στο 72΄ ο Γιάντσης ενώ άγνωστο παραμένει το μέγεθος του τραυματισμού του Ισπανού Πορτίγια στον αριστερό του αστράγαλο.

ΑΡΗΣ (Τσιώλης): Βελλίδης (56’ Διούδης), Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί (66’ Τσιπούρας), Καζναφέρης, Πορτίγια (26’ Μενδρινός), Αραβίδης (55’ Λένος), Αγτζίδης, Τσεσνάουσκις, Τοπούζης (55’ Γιαννιώτας), Γιαννίτσης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Οριόλ, Μίσελ, Περέιρα, Κατίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Γκουστάβο, Μακρής, Γραμμόζης, Καλαντζής, Κατσικάς, Ιωάννου Η..

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κοντοδήμος, Χάμπλε, Γουόρντ (υπό δοκιμή Αυστραλός), Ρίκκα, Γιάντσης, Μακροδημήτρης, Δινόπαππας, Μάμαλος.

Εν τω μεταξύ την προσεχή Δευτέρα (09/05) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης, και το Δ.Σ. της εταιρίας θα παραθέσουν Συνέντευξη Τύπου στις 15:00 στην αίθουσα Grand Ballroom 3 του ξενοδοχείου HYATT REGENCY.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ