COPA AMERICA

Δεν έχανε με τίποτα...

Δεν έχανε με τίποτα...
Χιλή

Στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης μέρας του Κόπα Αμέρικα, η Χιλή νίκησε με 3-2 το Εκουαδόρ

Σε ένα ακόμη ματς, επιβεβαιώθηκε πως το Κόπα Αμέρικα είναι η διοργάνωση με το περισσότερο θέαμα. Η Χιλή αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από το Εκουαδόρ. Πρωταγωνιστής στη νίκη των χιλιανών, Ουμπέρτο Σουάσο με δύο γκολ.
Το Εκουαδόρ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Αντόνιο Βαλέντσια, στο 16ο λεπτό. Η απάντηση των τυπικά γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Σουάσο να ισοφαρίζει στο 20'.

Σχεδόν με τη σέντρα το Εκουαδόρ πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Σεγούντο Καστίγιο στο 23ο λεπτό. Το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 2-1. Το Εκουαδόρ βρήκε δύο φορές τα δοκάρια, χάνοντας την ευκαιρία να αυξήσει το δείκτη του σκορ.

Στην επανάληψη η Χιλή προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και τελικά το κατάφερε με τον Σουάσο στο 80ο λεπτό. Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν βαθμούς και εντυπώσεις αλλά...

Ένα φάουλ που κέρδισε η Χιλή στο 87ο λεπτό, βρήκε άξιο εκτελεστή τον Βιλανουέβα, ο οποίος με αριστουργηματική εκτέλεση από τα 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα να... αναπαυτεί στα δίχτυα του Εκουαδόρ και 3-2.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:












TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ