EUROPA LEAGUE

"Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αμτόσφαιρα"

"Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αμτόσφαιρα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, έπλεξε το εγκώμιιο των φίλων του ΠΑΟΚ, ενώ παραδέχτηκε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα της Τούμπας εμφανίστηκε ο Χάρι Ρέντναπ μετά το τέλος του παιχνιδιού.

"Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα πουθενά αλλού", είπε αρχικά ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας.

Στην συνέχεια παραδέχτηκε πως τον ικανοποίησε η εμφάνιση των νεαρών παικτών του. " Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε την μπάλα. Είμαι ευχαριστημένος. Οι νεαροί παίκτες του ανταποκρίθηκαν για το διάστημα που έπαιξαν".

Ακόμη ο προπονητής των "πετεινών" είπε:

Για το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ: " Ο παίκτης μου είπε πως δεν άγγιξε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Δεν το έχω δει όμως στην τηλεόραση και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Ο τερματοφύλακας μας έκανε καλή δουλειά και είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Για την χρησιμοποίηση του Κάρολ : "Αποφάσισα τελευταία στιγμή να τον βάλω"

Για το πέναλτι που ζήτησε η Τότεναμ: " Έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι αλλά παρ' όλα αυτά δεν μας δόθηκε".

Για το αν θεωρεί πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα με βάση τις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: "Θεωρώ πως στο τέλος είχε καλές ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο ημίχρονο και η Τότεναμ είχε καλές ευκαιρίες".

Για το αν παρατάξει στα επόμενα παιχνίδια την ίδια ενδεκάδα: " Όχι δεν θα παρατάξω την ίδια ενδεκάδα στα επόμενα παιχνίδια. Στα επόμενα θα έχουν επιστρέψει και οι τραυματίες μας, όπως ο Φαν Ντε Φάαρτ και θα αγωνιστούν και εκείνοι"

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ