ΑΓΓΛΙΑ

Δεν έγινε... αλλαγή λόγω σφυριγμάτων!

Δεν έγινε... αλλαγή λόγω σφυριγμάτων!
Γκάλι-Τότεναμ

Ο Χ.Γκάλι δεν μπήκε ως αλλαγή στο Τότεναμ-Γουίγκαν, καθώς δέχτηκε "γιουχάισμα" από την εξέδρα (video)!

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Τότεναμ-Γουίγκαν για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Χοσάμ Γκάλι ήταν έτοιμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 82ο λεπτό, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ, με τον παίκτη των "σπιρουνιών" να αποδοκιμάζεται έντονα από τους οπαδούς της ομάδας του και τον Χάρι Ρέντναπ να αναγκάζεται να τον κρατήσει στον πάγκο, για να μην χαθεί η αυτοσυγκέντρωση των υπολοίπων παικτών του.
Όσο για τα αίτια που οι οπαδοί των Λονδρέζων "έκραξαν" τον Αιγύπτιο φορ, ήταν το γεγονός πως ο 27χρονος άσος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του το Μάιο του 2007, όταν είχε πετάξει τη φανέλα του προς τον τότε προπονητή της Τότεναμ, Μάρτιν Γιολ, επειδή είχε γίνει αλλαγή!

Οι οπαδοί της Τότεναμ απέδειξαν πως έχουν μνήμη... ελέφαντα και όχι μόνο δεν τον συγχώρησαν για εκείνη την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του αλλά φρόντισαν να του θυμίσουν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται... κρύο.

"Με σκορ 2-0 υπέρ μας αυτό δεν ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Δεν ήθελα να τρέχει στο γήπεδο και ο κόσμος να σφυρίζει εις βάρος του. Δεν ήθελα να αλλάξει η ατμόσφαιρα, ήθελα ο κόσμος να μας υποστηρίζει.

Ρώτησα τον Χοσάμ τι είχε κάνει, δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Του μίλησα μετά και είπε "Πέταξα κάτω τη φανέλα μου". Αισθάνθηκα άσχημα για το παιδί... Θα είναι δύσκολο να παίξει εδώ ξανά. Όμως θα ήθελα από τον κόσμο να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Ο καθένας κάνει λάθη και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλές επιλογές, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας", τόνισε για το περιστατικό ο προπονητής της Τότεναμ.












TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ