ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Δεν είχαμε δίκαιη διαιτησία"

"Δεν είχαμε δίκαιη διαιτησία"
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος δεν είχε μία δίκαιη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ενώ για το ματς που ακολουθεί στα Πηγάδια με την Ξάνθη, επεσήμανε ότι στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι η Ξανθη είναι μία καλή ομάδα με έναν καλό κορμό και μπορεί να μην είναι τόσο καλά από πλευράς αποτελεσμάτων όμως δεν παύει να έχει σωστή τακτική στο παιχνίδι της αλλά και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Επίσης τόνισε ότι την εβδομάδα αυτή η ομάδα του δούλεψε με στόχο να βελτιωθεί και να εμφανιστεί καλύτερη.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης, δήλωσε:« Μετά από το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας στο Βόλο που δεν ήταν κατά την άποψή μου μόνο θέμα απόδοσης γιατί δεν είχαμε μια δίκαιη διαιτησία, εμείς κοιτάξαμε όλη τη εβδομάδα το αγωνιστικό μέρος και ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια.

Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα με έναν καλό κορμό και μπορεί να μην είναι τόσο καλά από πλευράς αποτελεσμάτων όμως δεν παύει να έχει σωστή τακτική στο παιχνίδι της αλλά και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες κι εμείς πρέπει να επανέλθουμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το μεσημέρι και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για τη πόλη της Θράκης.

Ο γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ολιβέιρα ενώ στον αντίποδα ο Μπαζίνσκι που εξέτισε την ποινή του.

Εξάλλου ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης θα δοκιμάσει σήμερα να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα (είχε τραυματιστεί στον ώμο στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου) ενώ ο Φίλιππος Δάρλας νιώθει σφίξιμο στη γάμπα από τη χθεσινή προπόνηση.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ