ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν είχε συμφωνήσει για τις μεταγραφές ο Βίλας Μπόας

Δεν είχε συμφωνήσει για τις μεταγραφές ο Βίλας Μπόας

Άλλους παίκτες από αυτούς που είχε προτείνει πήραν οι άνθρωποι της Τότεναμ το καλοκαίρι στον Αντρέ Βίλας Μπόας. Διαβάστε ποιους δεν ήθελε ο Πορτογάλος που είχε ζητήσει Χουλκ, Μοουτίνιο και Βίγια.

Μπορεί ο Αντρέ Βίλας Μπόας να ήταν ο άνθρωπος που συγκέντρωσε όλα τα πυρά για την απογοητευτική σεζόν που πραγματοποιεί η Τότεναμ, αλλά τις τελευταίες ημέρες τα αγγλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν συνεχώς και νέα δεδομένα στην προσπάθεια εντόπισης του "μαύρου κουτιού" για τους Λονδρέζους.

Σύμφωνα με τη "Daily Mail", λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος απολύθηκε τη Δευτέρα, το καλοκαίρι έκανε κάποιες εισηγήσεις προκειμένου να αντικατασταθεί επαρκώς το κενό που άφησε ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ωστόσο, αρκετές εξ αυτών δεν εισακούστηκαν από τον πρόεδρο της Τότεναμ.

Τα "σπιρούνια" έκαναν συνολικά επτά μεταγραφές το καλοκαίρι με τον Βίλας Μπόας να είναι σύμφωνος μόνο γι' αυτές των Παουλίνιο, Ετιέν Καπού και Ρομπέρτο Σολδάδο. Οι υπόλοιπες τέσσερις, δηλαδή αυτές των Έρικ Λαμέλα, Νασέρ Σαντλί, Βλαντ Κίρικες και Κρίστιαν Έρικσεν, ήταν επιλογές των Ντάνιελ Λεβί και Φράνκο Μπαλντίνι (τεχνικός διευθυντής) και κόστισαν συνολικά 56 εκατομμύρια λίρες.

Ο 36χρονος προπονητής είχε εισηγηθεί την απόκτηση των Χουλκ, Ζοάο Μοουτίνιο και Νταβίντ Βίγια. Ο Βραζιλιάνος έψαχνε απεγνωσμένα να φύγει από τη Ζενίτ, ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου με τον Βίλας Μπόας, όμως, η Τότεναμ δεν κατέθεσε ποτέ πρόταση για την απόκτησή του. Το ίδιο ισχύει και για τον Μοουτίνιο, ο οποίος επίσης επιθυμούσε να πάει στο Λονδίνο.

Ο πρώην τεχνικός των Πόρτο και Τσέλσι είχε προσπαθήσει να πάρει και τον Ουίλιαν, αλλά η Τσέλσι μπήκε "σφήνα" την ύστατη στιγμή και τον έκανε δικό της.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ