ΑΕΚ

Δεν έπεισε τους καταληψίες ο Νοτιάς

Δεν έπεισε τους καταληψίες ο Νοτιάς
νοτιάς

Ο Νοτιάς επικοινώνησε με τους καταληψίες αλλά δεν τους έπεισε. Μπάγεβιτς: "Ευθύνες έχουν και άλλοι"

Ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ανταποκρίθηκε στο αίτημα των φίλων της Ένωσης που έχουν καταλάβει τα γραφεία από την Τρίτη το απόγευμα και προσπάθησε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά τους.
Ο Νοτιάς τους επεσήμανε πως δεν μιλάει με κανέναν άλλον αγοραστή ξεκαθαρίζοντας το θολό τοπίο που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από αυτό το θέμα.

Στη συνέχεια η κουβέντα επικεντρώθηκε στον Κοζώνη με τον μεγαλομέτοχο να λέει για τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία: « Ο Κοζώνης μας παρουσίασε κάποια πιο δυνατά στοιχεία αλλά η ιστορία θέλει έρευνα».

Από την πλευρά τους οι καταληψίες τους είπαν πως «… δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η κατάσταση εδώ και δύο μήνες. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να διοικείται από την Αμερική».

Η απάντηση από τον Νοτιά ήταν πως κι αυτός δεν αισθάνεται άνετα με αυτή την κατάσταση: « Κι εγώ έχω μπλέξει σε αυτή την ιστορία κι έχω χάσει πολλά λεφτά. Δεν θέλω να βλέπω την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο και προσπαθώ ειλικρινά για το καλύτερο».

Επίσης ο Νοτιάς τους ενημέρωσε πως ούτε αύριο (Πέμπτη) θα είναι στη Νέα Υόρκη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί αλλά την Παρασκευή. Η συγκεκριμένη εξέλιξη καθυστερεί ακόμα περισσότερο τα πράγματα καθώς μετά έρχεται Σαββατοκύριακο και δύσκολα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις πριν τη νέα εβδομάδα.

Παρά τις εξηγήσεις του Νοτιά οι καταληψίες δεν πείστηκαν από τα όσα τους είπε και τον ενημέρωσαν πως αν δεν τελειώσει το θέμα με το ιδιοκτησιακό δεν θα φύγουν από τα γραφεία. Συγκεκριμένα του μετέφεραν τα εξής: « Αποφασίστε τις θα κάνετε. Αν δεν τελειώσει το θέμα εμείς θα είμαστε εδώ. Δώστε την ΑΕΚ στον Κοζώνη ή βάλτε λεφτά».

Οι καταληψίες έβγαλα και ανακοίνωση λίγο μετά την επικοινωνία με τον Νοτιά και είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Για να γίνει αυτό και να παραδώσουν τα γραφεία στους ανθρώπους της ΠΑΕ θα πρέπει την ώρα που θα αποχωρούν να μπαίνουν οι ορκωτοί λογιστές ή να έχουν μπει λεφτά στα ταμεία ή να έχει γίνει κάποια άλλη θετική -οριστική- εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της συντονιστικής των καταληψιών

" Η συντονιστική επιτροπή των καταληψιών ενημερώνει τους πιο πιστούς οπαδούς στον πλανήτη... Μετά από επικοινωνία με τον κ. Νοτιά του γνωστοποιήσαμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας όσο αναφορά τις εξελίξεις - σε διοικητικό επίπεδο - στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι εξηγήσεις που δόθηκαν κρίθηκαν ανεπαρκείς. Με γνώμονα την ηθική υποχρέωση απέναντι στην ΑΕΚ και τον κόσμο της, τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ θα συνεχίσουν να τελούν υπό κατάληψη... Καλούμε όλο τον Ενωσίτικο κόσμο να βρίσκεται σε εγρήγορση και τον καλούμε να συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα που κάνουμε. Δεν το έχουμε ανάγκη εμείς... Το έχει ανάγκη η ΑΕΚ... Ο, τι πιο ποιητικό στη ζωή μας...

Η συντονιστική επιτροπή της κατάληψης

Υ.Γ. Μετά το πέρας της επικοινωνίας με τον κ. Νοτιά υπήρξε επικοινωνία και με τον κ. Παπαδημητρίου... Η ΑΕΚ συνεχίζει να αιμορραγεί..."




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ