ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν επέστρεψαν Σαμπού-Μπαζίνσκι

Δεν επέστρεψαν Σαμπού-Μπαζίνσκι
INTIME SPORTS

Η πρώτη προπόνηση του Ατρόμητου, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε χωρίς τους Μασάμπα Σαμπού και Μάρτσιν Μπαζίνσκι. Αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά το αριστερό μπακ.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ενημέρωσε τη διοίκηση ότι έχει πρόβλημα με τη βίζα του, ενώ ο Πολωνός άσος έπεσε "θύμα" της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την Ευρώπη.

Παρόλο τα απρόοπτα και οι δύο ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στην Ελλάδα από τις πατρίδες του συντομότερο δυνατόν.

Όσον αφορά την αναζήτηση του αριστερού μπακ, οι άνθρωποι του Ατρόμητου έχουν ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιριστές από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ πληροφορίες θέλουν τους διοικούντες την ομάδα να έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν έλειψαν τα προβλήματα για το Γιώργο Δώνη, που είδε τους Γιάννη Σκόνδρα και Φώτη Καραγκιολίδη να αντιμετωπίζουν πρόβλημα αμυγδαλίτιδας. Και οι δύο δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς αποχώρησαν ύστερα από φαρμακευτική αγωγή που τους χορηγήθηκε.

Ο Σαρλ Ιτάνζ θα αγωνίζεται με το νούμερο "1" στη νέα του φανέλα.

Σχετικά με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης, οι παίκτες θα προπονηθούν κανονικά την Πρωτοχρονιά.

Η ομάδα δίνει στις 4/1 αγώνα με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα και άπαντες στην ομάδα του Περιστερίου επιθυμούν να τους βρει το νέο έτος με νίκη, γι' αυτό και η χαλαρότητα αποτελεί... απαγορευτική λέξη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ