ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Δεν φεύγει ο Ντεσάμπ

Δεν φεύγει ο Ντεσάμπ
Ντεσάμπ

Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή όμως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του

Ο Γάλλος τεχνικός είχε συνδεθεί με μια πιθανή μετακίνηση στη Λυών μιας και δεν έχει τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τον Αλέσιο Σέκο όπως λέγεται στις εφημερίδες. Ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής τόνισε:
"Είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες όπως υπάρχουν και σε άλλους συλλόγους, αλλά δεν μπορείς να μιλάς για αποχώρηση σε καμία περίπτωση. Η ομάδα αναγνωρίζει τη σπουδαία δουλειά που έχει κάνει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τη φετινή σεζόν. Όταν διαβάζω ότι εγώ και ο Ντεσάμπ έχουμε προβλήματα με κάνει να σκάω από τα γέλια. Είναι πολύ γελοίο ειδικά αν αναλογιστείτε ποιος έφερε το Ντεσάμπ στο Τορίνο."




Ντελ Πιέρο: Ίδιος κορμός με λίγες προσθήκες



Ο αρχηγός της "Μεγάλης Κυρίας", Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο πιστεύει ότι η ομάδα δεν χρειάζεται να κάνει μεγάλη ανανέωση για να διεκδικήσει το πρωτάθλημαΒλέποντας ότι η άνοδος στη Σέριε Α ο Ντελ Πιέρο είπε:

"Ο καθένας από εμάς πιστεύει ότι θα βρίσκεται εδώ για πολύ καιρό, αλλά ο καθένας πρέπει να παλέψει για μια θέση στην ομάδα, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε ένα σωστό κορμό και να γίνουν και μερικές καλές προσθήκες. Πιστεύω ότι η ραχοκοκαλιά της ομάδας θα είναι η ίδια και την επόμενη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω ένα κομμάτι της νέας Γιουβέντους."

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ