ΕΥΡΩΠΗ

Moυνιόθ:"Δεν φοβάμαι στην Τσετσενία"

Moυνιόθ:"Δεν φοβάμαι στην Τσετσενία"

Χωρίς φόβο αλλά με πάθος αντιμετωπίζει τη νέα αποστολή της καριεράς του στην Τσετσενία για λογαριασμό της Τέρεκ Γκρόζνι ο Βίκτορ Μουνιόθ.

Από τον Απρίλιο του 2009 ο Βίκτορ Μουνιόθ βρισκόταν στο ταμείο ανεργίας. Το διάστημα της αποχής του από τους πάγκους τον οδήγησε στην απόφαση να αποδεχθεί την προσφορά που του κατέθεσε η Τέρεκ Γκρόζνι.

Η μετακόμιση στην πολύπαθη Τσετσενία δεν φοβίζει τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.

" Δεν φοβάμαι. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περιπέτεια. Το αντιμετωπίζω ως πρόκληση. Θεωρώ πως η δουλειά μου στη Ρωσία θα δώση μια νέα ώθηση στην καριέρα μου".

Ο τεχνικός από την Αραγονία αναφέρθηκε και στις ιδιαιτερότητες της περιοχής. " Γνωρίζω τι συμβαίνει στην Τσετσενία, όπως και ότι η Τέρεκ παίζει ένα ρόλο ειρηνοποιού στην περιοχή. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι φανταστικό. Το ποδόσφαιρο φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους και τους κάνει να ξεχνούν τις αντιπαραθέσεις τους".

Ο Μουνιόθ, ο οποίος μετά τον Παναθηναϊκό εργάστηκε σε Ρεκρεατίβο Ουέλβα και Χετάφε ανέβασε τον πήχη των φιλοδοξιών αρκετά ψηλά.

" Το ρωσικό ποδόσφαιρο έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια, τόσο με την εθνική ομάδα όσο και με τις επιτυχίες της Ζενίτ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα πρέπει να παλέψουμε για μία θέση ψηλά στην βαθμολογία. Το πιο σημαντικό στο ξεκίνημα είναι να υπάρχει ενότητα στην ομάδα".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ