ΑΡΗΣ

Δεν γλίτωσε τον υπέρηχο ο Αμπρέου

Δεν γλίτωσε τον υπέρηχο ο Αμπρέου
αμπρεου

Την Τετάρτη θα ξέρει ο Κούπερ αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σεμπάστιαν Αμπρέου

Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός του Άρη δεν προπονήθηκε σήμερα ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών και αύριο Τετάρτη θα υποβληθεί σε υπέρηχο για να διαπιστωθεί αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Όσο για τον Κριστιάν Νασούτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ξεκίνησε τρέξιμο, αλλά ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός του Άρη παραμένει με την σειρά του αμφίβολος για το παιχνίδι της Λιβαδειάς.

Σε υπέρηχο εξάλλου θα υποβληθεί αύριο και ο Ίαν Ντέιλι, με τον διεθνή Ιρλανδό επιθετικό του Άρη επίσης να ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεών του στους προσαγωγούς.

Το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών συνεχίζει ο Νάτσο Γκαρσία με τον διεθνή Βολιβιανό χαφ να μην βρίσκεται στα πλάνα του Κούπερ το πρόγραμμα του οποίου περιλάμβανε σήμερα διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Κι όσο για αύριο το πρόγραμμα του Αργεντινού τεχνικού του Άρη περιλαμβάνει μία προπόνηση και πάλι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου τελικά και όχι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από απόφαση του.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ