ΑΓΓΛΙΑ

Δεν μετανιώνει που απέρριψε την Παρί ο Βίλας-Μπόας

Δεν μετανιώνει που απέρριψε την Παρί ο Βίλας-Μπόας

Την πεποίθησή του ότι έκανε τη σωστή επιλογή απορρίπτοντας την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της Τότεναμ εξέφρασε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Μετά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από τους πρωταθλητές Γαλλίας το καλοκαίρι, το όνομα του τεχνικού της Τότεναμ ακούστηκε έντονα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει σίγουρος ότι έπραξε σωστά λέγοντας ότι τα "σπιρούνια" είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο από τους Παριζιάνους. Παραδέχεται ότι πιέστηκε αρκετά για να μετακομίσει στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά δηλώνει ευτυχής με την παραμονή του στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

" Παρί Σεν Ζερμέν; Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, συνομιλώ τακτικά μαζί του. Με το Νασέρ υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Το γεγονός ότι η Παρί με προσέγγισε ήταν γνωστό, αλλά ήθελα να μείνω στην Τότεναμ, συνεχίζοντας τη δουλειά που άρχισα την προηγούμενη χρονιά. Ήθελα να μείνω δύο συνεχόμενες σεζόν σε μια ομάδα για πρώτη φορά στην καριέρα μου", είπε ο 35χρονος και αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε η στάση της διοίκησης.

" Η ομάδα ενστερνίστηκε τις απόψεις μου σε πολλές αποφάσεις που πήρε, ιδιαίτερα στην πρόσληψη του Φράνκο Μπαλντίνι. Σίγουρα δελεάστηκα από το ενδιαφέρον της Παρί. Είναι ελκυστικό να δουλέψεις εκεί, αλλά η Τότεναμ είναι μεγάλη ομάδα. Η Παρί υφίσταται δομικές αλλαγές, που η Τότεναμ έχει ήδη κάνει. Είναι ένα βήμα μπροστά", πρόσθεσε ο Πορτογάλος για να καταλήξει: " Αν έλαβα συγκεκριμένη προσφορά; Όχι, ποτέ δεν φθάσαμε σε τέτοιο σημείο διαπραγματεύσεων".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ