ΙΤΑΛΙΑ

"Δεν πάει στον Παναθηναϊκό ο Γκριγκέρα"

"Δεν πάει στον Παναθηναϊκό ο Γκριγκέρα"
Γκριγκέρα-Γιουβέντους

Ο μάνατζερ του Ζ.Γκριγκέρα, Μίνο Ραϊόλα, ξεκαθάρισε πως ο Τσέχος δεν έρχεται στον Παναθηναϊκό, όμως η "Tuttosport" κάνει λόγο για νέα βελτιωμένη πρόταση των "πρασίνων" ύψους 5.000.000 ευρώ

"Εάν ο Ζντένεκ φύγει από το Τορίνο, δεν θα πάει στον Παναθηναϊκό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί επίσης και τους Ιμπραΐμοβιτς και Νέντβεντ, με την καλά πληροφορημένη όμως σε θέματα της Γιουβέντους "Tuttosport" να δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση.

"Παρά το γεγονός ότι ο μάνατζερ του Τσέχου κλείνει τις πόρτες, οι Έλληνες δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ξεγραμμένοι.

Φαίνεται επίσης ότι ο πρόεδρος του αθηναϊκού συλλόγου είναι έτοιμος να κάνει μία προσφορά 5.000.000 ευρώ, η οποία θα είναι ικανή να πείσει τη Γιουβέντους.

Στην παρούσα φάση χρειάζονται να κάμψουν την αντίσταση των Ραϊόλα και Γκριγκέρα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το ίδιο μέσο επισημαίνει πως σε περίπτωση που ο Γκριγκέρα αποχωρήσει από το "Ολίμπικο" μετά από δύο χρόνια παρουσίας (αποκτήθηκε ως "ελεύθερος" από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2007), οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι ο Λορέντσο Ντε Σιλβέστρι της Λάτσιο, ο Φρανσουά Κλερκ της Λιόν και ο Τόμας Ουιφαλούσι της Ατλέτικο Μαδρίτης.










TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ