ΠΑΟΚ

Δεν παραιτείται ο Γούμενος

Δεν παραιτείται ο Γούμενος
Γούμενος

Άγνωστη παραμένεί η ημερομηνία παραίτησης του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενου

Εκτός αυτού την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Γούμενος δείχνει αποφασισμένος ότι βρίσκεται μια μόνο ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας με επενδυτή που δείχνει ζωηρό και σοβαρά ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ. Όσο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ; Με την σειρά τους φέρεται να έχουν απογοητευτεί αφού είδαν να επιβεβαιώνονται ότι ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν θα έκανε πράξη την υπόσχεση του στον πρόεδρο του AΣ να παραιτηθεί.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τους στενούς του συνεργάτες. Με δηλώσεις του μάλιστα εντελώς ξαφνικά χθες οι άνθρωποι που συνεχίζουν να διατηρούν σχέσεις με τον Γιάννη Γούμενο τόνιζαν ότι δεν είναι αποφασισμένος να παραιτηθεί καθώς βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με επιχειρηματία ή επιχειρηματίες.

Ποιος όμως είναι ο νέος υποψήφιος επενδυτής για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον οποίο βρίσκεται σε επαφή ο Γιάννης Γούμενος; Φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να γίνει γνωστό αν και το πλάνο μοιάζει να είναι το ίδιο με τις προηγούμενες φορές. Τότε δηλαδή που είχαν εμφανιστεί οι περιπτώσεις των κ.κ. Σαββίδη και Καμπάνη.

Την ίδια ώρα όμως που η στασιμότητα στα διοικητικά της ΠΑΕ συνεχίζεται οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ τρέχουν με αποτέλεσμα προσωπικό και παίκτες σε λίγες ημέρες να κλείσουν δεύτερο μήνα χωρίς να έχουν εισπράξει μισθό ενώ δε γίνεται λόγος για δόσεις συμβολαίων. Μέσα σε όλα πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία της 1ης Νοεμβρίου, η μέρα δηλαδή που κλήθηκε σε απολογία με τον κίνδυνο κατάπτωσης της εγγυητικής της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλαν πρώην παίκτες, πρώην προπονητές και ιδιώτες.

Θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται, το ποσό δηλαδή του 1.200.000 ευρώ, για να πληρωθούν και η κατάπτωση της εγγυητικής θα είναι η σίγουρη εξέλιξη. Όσο για τον Γιάννη Γούμενο; Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του θεωρεί ότι θα βρει τρόπο να το λύσει το θέμα καθώς η Ε.Ε.Α. θα δώσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προθεσμία 15 ημερών προκειμένου να καταθέσει νέα εγγυητική η οποία επίσης θα εκπέσει μετά από μικρό χρονικό διάστημα καθώς τα χρέη τρέχουν και όλοι πλέον θα "χτυπούν" την εγγυητική.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ