ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πείθουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Marseille's French forward Loic Remy (R) vies with Rennes' Senagalese defender and captain Kader Mangane (L) during their French L1 football match Olympique of Marseille versus Rennes on September 10, 2011 at the Velodrome stadium in Marseille, southern France.       AFP PHOTO/GERARD JULIEN (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images)
Marseille's French forward Loic Remy (R) vies with Rennes' Senagalese defender and captain Kader Mangane (L) during their French L1 football match Olympique of Marseille versus Rennes on September 10, 2011 at the Velodrome stadium in Marseille, southern France. AFP PHOTO/GERARD JULIEN (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Εντός έδρας ήττες υπέστησαν η Μαρσέιγ και η Ντόρτμουντ, ενώ αγχωτική νίκη πήρε η Άρσεναλ. Δείτε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πρωταθλήματά τους (videos)

Ικανοποιημένοι πρέπει να είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την εικόνα που παρουσιάζουν οι αντίπαλοί τους στο Champions League.

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε με 0-1 από τη Ρεν στο "Βελοντρόμ" για την 5η αγωνιστική της Ligue 1, με σκόρερ για τους φιλοξενούμενους τον Κεμπό-Εκοκό στο 76ο λεπτό.

Εντός έδρας ήττα και για την Ντόρτμουντ, που στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Bundesliga, έχασε με 1-2 από τη Χέρτα Βερολίνου.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Ραφαέλ (50') και Νιμάιερ (81'), για να μειώσει για τους γηπεδούχους ο Λεβαντόβσκι στο 88ο λεπτό.

Η μόνη αντίπαλος των "ερυθρολεύκων" που πανηγύρισε νίκη ήταν η Άρσεναλ, που χάρη σε ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Σουόνσι, Μίχελ Φορμ, επικράτησε με 1-0 στο "Έμιρεϊτς", με σκόρερ τον Αρσάβιν στο 40'.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ