ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Δεν πωλείται ο Μιχαηλίδης"

"Δεν πωλείται ο Μιχαηλίδης"
Μιχαηλίδης

Απάντηση σχετικά με δημοσιεύματα που φέρουν τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Σούπερ Λίγκας, εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος

Όπως αναφέρεται ο παίκτης εκδήλωσε την επιθυμία να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα και υπήρξε προθεσμία μέχρι τις 20 Ιουνίου για πιθανές προτάσεις αλλά από τη στιγμή που δεν έγινε κάτι τέτοιο, ο διεθνής τερματοφύλακας θα παραμείνει στον δυναμικό του συλλόγου. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
" Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που «εμφανίζουν» τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Χρυσόστομο Μιχαηλίδη να βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγου της Σούπερ Λίγκ, η ΠΑΕ Ατρόμητος διευκρινίζει ότι: Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης είχε εκδηλώσει πράγματι την επιθυμία να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και η ΠΑΕ Ατρόμητος του έδωσε προθεσμία μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Η προθεσμία παρήλθε χωρίς να φθάσει επίσημη πρόταση και πλέον δεν υφίσταται θέμα αποχώρησης του από τον σύλλογο μας".

Eξάλλου ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Αγγελόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:« Μέχρι τώρα δεν συζητήσαμε με καμία ομάδα και ούτε μας κατατέθηκε επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Από την στιγμή που η διορία που είχαμε δώσει έχει παρέλθει, η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει με καμία ομάδα και ούτε να αλλάξει τον προγραμματισμό της λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Θεωρούμε δε ότι ο συγκεκριμένος αθλητής είναι σημαντικός στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λίγκα".








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ