ΙΝΤΕΡ

"Δεν πωλείται ο Σνάιντερ"

"Δεν πωλείται ο Σνάιντερ"

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα διέψευσε ότι οι "νερατζούρι" έχουν δεχτεί πρόταση για την παραχώρηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ και ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ολλανδού άσου ενώ και η Μάλαγα δείχνει έτοιμη να καταθέσει δελεαστική πρόταση.

Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο έως το 2015 με την Ίντερ και η διοίκηση του συλλόγου διαψεύδει ότι για την ώρα έχει δεχτεί πρόταση.

"Όχι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση και δεν υπάρχει πρόθεση να την ακούσουμε", είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Μπράνκα και πρόσθεσε: "Ο παίκτης κάνει την δουλειά του όπως και εμείς. Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ο Σνάιντερ είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και τις πιο ισχυρές στον κόσμο σαν τη δική μας.Δεν πωλείται".

Παράλληλα διέψευσε και ότι θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του Σνάιντερ αυτή την εβδομάδα, αναφέροντας :"Όχι, δεν υπάρχει καμία προγραμματισμένη συνάντηση".

Ο Ολλανδός άσος μετακόμισε στην Ίντερ το 2009 από την Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το τρεμπλ την πρώτη σεζόν του στο Μιλάνο με το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ιταλίας.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ