ΙΩΝΙΚΟΣ

"Δεν πουλάμε"

"Δεν πουλάμε"
ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Μια ανταγωνιστική ομάδα χωρίς να φύγουν παίκτες θέλουν στον Ιωνικό ενόψει της νέας σεζόν

"Πρωταρχικός στόχος και κυρίαρχο μέλημα της διοίκησης της ΠΑΕ Ιωνικός είναι η ομάδα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας και να επανέλθει άμεσα στη Super League και συνεπώς, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανείς ποδοσφαιριστής, που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά ότι στο τέλος της εφετινής περιόδου υπάρχουν μόνο τρεις (3) ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και με τους παίκτες αυτούς θα γίνουν οι σχετικές συζητήσεις. Για τους υπόλοιπους, από την πλευρά της διοίκησης δεν τίθεται θέμα παραχώρησης, εκτός βέβαια και αν τα ανταλλάγματα είναι τέτοια που να ικανοποιούν απόλυτα τόσο τη διοίκηση της ΠΑΕ όσο και τους ποδοσφαιριστές.

Εμείς δεν πρόκειται να βγάλουμε στο σφυρί κανέναν ποδοσφαιριστή και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Αντίθετα, στο πλαίσιο της αποτελεσματικής ενίσχυσης της ομάδας για την πραγματοποίηση του στόχου, που επαναλαμβάνουμε ότι είναι ο πρωταθλητισμός στο πρωτάθλημα της Β εθνικής, η ΠΑΕ Ιωνικός έχει αποκτήσει ήδη δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους και η προσπάθεια ενίσχυσης δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Αυτό που θέλουμε είναι η ενίσχυση και όχι η αποδυνάμωση της ομάδας"





Στα αγωνιστικά

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα, συνεχίστηκε και τη Πέμπτη η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, κόντρα στον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Κυριακή (17.00) στο γήπεδο της Νεάπολης.

Οι μοναδικοί απόντες και από τη προπόνηση ήταν οι τραυματίες Κωνσταντινίδης, Καντιμοίρης και Κοτίτσας, ενώ ο Ερνάντο αισθανόταν κάποιους πόνους στη μέση και έτσι γυμνάστηκε μόνος του.

Η προετοιμασία του Ιωνικού, θα συνεχιστεί τη Παρασκευή (18.30) και το Σάββατο το πρωί και στη συνέχεια ο κ. Χατζηνικολάου θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Για το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας, η ΠΑΕ Ιωνικός θα κυκλοφορήσει 3.101 εισιτήρια και οι μεμονωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού-καθώς η Πειραϊκή ΠΑΕ δεν ζήτησε εισιτήρια- Θα καθίσουν στις κερκίδες των θυρών 6 και 7-8.Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ (θύρα 3), 25 ευρώ (θύρες 4 και 7-8) και 30 ευρώ (θύρα 6).

Τα εκδοτήρια του γηπέδου της Νεάπολης θα ανοίξουν την Κυριακή το μεσημέρι (14.00).











TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ