ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δεν προχώρησε του Λίμα

Δεν προχώρησε του Λίμα
Βίτορ Λίμα Σάντος

Αρνητική ήταν η απάντηση της Φόλκιρκ στον Παναιτωλικό για τον Πορτογάλο μέσο Βιτόρ Λίμα Σάντος. Καμία επαφή με τον Παπακώστα

Ο 28χρονος μέσος αγωνίζεται στην Φόλκιρκ και η ομάδα του Αγρινίου κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική, καθώς οι Σκοτσέζοι δεν τον παραχωρούν αυτή τη χρονική περίοδο.
Ο Βιτόρ Λίμα, έχει περάσει και από τα ελληνικά γήπεδα την περίοδο 2007-09, καθώς αγωνίστηκε με την φανέλα του Εθνικού και εκτός από τον Παναιτωλικό για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί και ο ΟΦΗ.

Όσον αφορά την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ο Παναιτωλικός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ηλία Κάμπα, που δεν υπολογίζεται από τον Ατρόμητο, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησή του είναι και ο Εθνικός.

Το θέμα, του νέου προπονητή, θα ξεκαθαρίσει από Δευτέρα για τους Αγρινιώτες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπάρχει επαφή με τον Γιάννη Παπακώστα, καθώς η διοίκηση της ομάδας εξετάζει άλλες περιπτώσεις.

Στα αγωνιστικά, χωρίς τους τιμωρημένους Μπελεβώνη και Ζουρούδη θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στην κυριακάτικη αναμέτρηση στον Βόλο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Αγκιλάρ, Πονηρός, Καλοκαίρης και Μπερερής.

Στην αποστολή των «καναρινιών» βρίσκονται οι: Μανιάτης, Μπαμπανιώτης, Μόρετς, Βούκοβιτς, Μπαϊκαρά, Δέντσας, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Γκούρμα, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Αναστασιάδης, Μπακάκης, Μπουμάλ, Δημούτσος, Μαρτελότο, Μανίκας, Πασάς, Ρούσσης και Χάντζιτς.








TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ