ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν πρόκειται να ξεπουλήσω τον ΠΑΟ"

"Δεν πρόκειται να ξεπουλήσω τον ΠΑΟ"
βαρδινογιαννης / γιαννακοπουλος / μπεχρακης

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή τους στο "Εψιλον" έδωσαν το στίγμα τους για τονέο γήπεδο

Παύλος Γιαννακόπουλος: "Δεν ξέρω τίποτα για το γήπεδο"



Ο πρόεδρος της ΚΑΕ και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μιλώντας στο περιοδικό "Εψιλον" της Ελευθεροτυπίας φέρεται να δίνουν άλλη διάσταση στα μέχρι τώρα δεδομένα και λεγόμενα της "πράσινης" ΠΑΕ.

" Δεν ξέρω τίποτα για το γήπεδο! Πρώτη φορά γίνονται επαφές και υπογράφονται συμβόλαια χωρίς τον ιδιοκτήτη", ήταν η πρώτη αντίδραση του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Δεν δεν πρόκειται ποτέ να γίνω Θεοδωρακάκης "


Πιο καυστικός στα λεγόμενά του έδειξε για άλλη μια φορά όμως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη που θα πρέπει να υπογράψει τη σύμβαση για να προχωρήσει το έργο της διπλής ανάπλασης στο Βοτανικό, είπε χαρακτηριστικά:

" Δεν πρόκειται να ξεπουλήσω τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Εχουμε μια ιστορία, έναν μεγάλο σύλλογο. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να γίνω Θεοδωρακάκης που μεταβίβασε στην ανώνυμη εταιρεία το γήπεδο του Καραϊσκάκη. Εγώ δεν θα το κάνω ποτέ αυτό", είπε απαντώντας για το αν θέλει να γίνει το γήπεδο, τόνισε:

" Θέλω, αλλά αν δεις τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει, θα φρίξεις... Γιατί ο Βωβός χάρισε στον δήμο Αθηναίων τα ακίνητα στον Βοτανικό; Μήπως έχει σχέση αυτό με τους συντελεστές δόμησης που πάνε τέσσερις φορές πάνω στην περιοχή;

Δεν πρόκειται να συμφωνήσω ποτέ μ’ αυτή τη διαδικασία που παρακάμπτει το σύλλογο. Προχωρούν μόνοι τους, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδοχό

".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ