ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν προλαβαίνει ο Λέτο

Δεν προλαβαίνει ο Λέτο
Λέτο

Απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Λέτο κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Ο Αργεντινός έχει διάστρεμμα

Την Τετάρτη (18/2), ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Σεντ Ετιέν, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA, χωρίς τον Σεμπαστιάν Λέτο. Τη Δευτέρα (16/2), ο Αργεντινός αριστερός μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι), ενώ εξετάστηκε και από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου.
Από την εξέταση επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία ο Λέτο έχει υποστεί διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και η συμμετοχή του κόντρα στη Σεντ Ετιέν κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη. Η κατάσταση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή θα επανεξεταστεί και στην προπόνηση της Τρίτης (17/2).

Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν δίχως τον Σεμπαστιάν Λέτο στην πρώτη συνάντηση με τους "στεφανουά" και θα στηριχθούν στην εμπειρία και την κλάση του αρχηγού τους, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος θα καλύψει την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ντάρκο: "Μέλος του Ολυμπιακού"

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/2) στο Pure Red του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης", η εκδήλωση για τη μετονομασία της αίθουσας του εστιατορίου σε "Λεωνίδας Ανδριανόπουλος". Στην εκδήλωση εκτός από τον θρύλο της πειραϊκής ομάδας, Λεωνίδα Ανδριανόπουλο, τιμήθηκε από τους βετεράνους του Ολυμπιακού και ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των πολιτικών και αθλητικών αρχών του Πειραιά, όπως και αθλητές της ομάδας στίβου του Ολυμπιακού, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, μαζί με τον μάνατζερ της ομάδας, Νίκο Μπουντούρη και τον Θοδωρή Παπαλουκά.

O Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος εξέφρασε για μία ακόμα φορά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. O Σέρβος δήλωσε: " Νιώθω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και για αυτό συμμετέχω σε όλες τις εκδηλώσεις. Θέλω να βρίσκομαι κοντά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που μου πρόσφερε ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να γίνεται διαρκώς καλύτερος και να βρίσκεται στην κορυφή παντού. Θα ήθελα να συμμετάσχω σε κάποιο παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν και μακάρι να είναι στη φιέστα. Είναι ακόμα νωρίς, όμως. Πρέπει να περιμένουμε".

Θεραπεία ο Λέτο

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας γυμνάστηκαν τη Δευτέρα (16/2) στις 10:30. Ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Κ. Παπαδόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση, λόγω ενόχλησης στους προσαγωγούς.

Ο Λέτο, του οποίου ο τραυματισμός έχει παρουσιάσει βελτίωση, έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στη συνέχεια μετέβη στο Μαρούσι προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Την Τρίτη (17/2) οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για διάστημα 15 λεπτών.

Γιουβέντους και Μαρσέιγ στο Φάληρο

Για μία ακόμα φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, Γιουβέντους και Μαρσέιγ θα δώσουν το "παρών" σε εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού. Τη Δευτέρα (16/2) η πειραϊκή ΠΑΕ ενημερώθηκε από τους δύο συλλόγους ότι οι Φρανσουά Μπρισόν (για λογαριασμό της Μαρσέιγ) και Σταύρος Παπανδρέου (για λογαριασμό της Γιουβέντους) θα παρακολουθήσουν το ματς Ολυμπιακός-Σεντ Ετιέν, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/2) στις 19:30. Στο στόχαστρό τους, κατά κύριο λόγο οι Γκαλέτι και Τοροσίδης.

*Ο Τάσος Πάντος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Άρη, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ύστερα από απόφαση του τεχνικού επιτελείου της πειραϊκής ομάδας.

Το trailer του SPORT 24 για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν:






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ