ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν προλαβαίνει τον Ατρόμητο ο Μπεργκ

Δεν προλαβαίνει τον Ατρόμητο ο Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και δεν θα ληφθεί το ρίσκο της συμμετοχή στον προημιτελικό του Κυπέλλου. Έκπληξη σε δέκα μέρες από την ΠΑΕ! (VIDEOS)

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο. Ο Σουηδός επιθετικός δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (25/1) λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και με δεδομένο ότι μεσολαβεί μόλις μία ημέρα για το ματς της Τετάρτης (27/1), σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία που έχει υποστεί στο συγκεκριμένο σημείο, καθιστούν απαγορευτική τη συμμετοχή του.

Ο Μπεργκ υποβλήθηκε σε θεραπεία, όπως και ο Μαμούτε, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του. Ο Σάντσεθ εξακολουθεί να μην μεταβαίνει στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και ακολουθεί ειδικές ασκήσεις για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα με μπάλα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Η προπόνηση της Τρίτης (26/1) θα αρχίσει στις 16:30 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της Δευτέρας (25/1):

Η προαναγγελία - έκπληξη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, όπου παρουσιάζονται πλάνα από το "Γεώργιος Καλαφάτης" και ενδιάμεσα, παρεμβάλλεται ο Ζέκα, ο οποίος κατά σειρά, αναφέρει: "Σε δέκα ημέρες...ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη νέα εποχή...μείνετε συντονισμένοι". Δεν διευκρινίζεται τι εννοείται, αφού από την ΠΑΕ τηρείται σιγή...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ