ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν προπονήθηκε ο Μέσι

Δεν προπονήθηκε ο Μέσι

Όταν είσαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, ακόμα και συνάχι να πάθεις θα αποτελεί είδηση σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Λιονέλ Μέσι έχασε την προπόνηση της Δευτέρας (17/1), καθώς ταλαιπωρείται από πυρετό.

Συνήθως... αρρωσταίνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί που πρέπει να τον μαρκάρουν. Όμως, ο Μέσι στην προκειμένη περίπτωση είναι εκείνος που ανέβασε πυρετό.

Η είδηση ότι ο Αργεντινός δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην προπόνηση των "μπλαουγκράνα" ανέβηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

" Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να προπονηθεί, καθώς είχε άσχημη νύχτα λόγω πυρετού. Ο Αργεντινός ήρθε στο προπονητικό κέντρο για να συμβουλευτεί τους γιατρούς και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του για να αναρρώσει".

Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι ότι ο κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς Κυπέλλου με την Μπέτις την Τετάρτη (19/1).

Γεγονός, ωστόσο, που δεν ανησυχούν ιδιαίτερο τον τεχνικό της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς η ομάδα του είχε νικήσει στο πρώτο ματς 5-0 και μόνο με θαύμα δεν θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ