ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν ψήφισαν οι Έλληνες για τη Χρυσή Μπάλα!

Δεν ψήφισαν οι Έλληνες για τη Χρυσή Μπάλα!

Ο αρχηγός και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος δεν βρίσκονται στη λίστα της FIFA με όσους ψήφισαν για τη Χρυσή Μπάλα, σε αντίθεση με εκείνους όλων των υπολοίπων εθνικών ομάδων του πλανήτη! Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, στο Sport24.gr για το θέμα.

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Μετά την ανάδειξη του Λιονέλ Μέσι ως κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο για πέμπτη φορά στην καριέρα του, η FIFA δημοσίευσε αναλυτικά τις ψήφους που δόθηκαν από όλες τις χώρες-μέλη της για τη Χρυσή Μπάλα.

Κάθε χώρα εκπροσωπείται από τον προπονητή και τον αρχηγό της εθνικής ομάδας της, αλλά και από έναν δημοσιογράφο. Περιέργως, από τη συγκεκριμένη λίστα απουσίαζε αυτή τη φορά το όνομα της Ελλάδας, όσον αφορά στον προπονητή και τον αρχηγό της Εθνικής, ενώ είχε ψηφίσει κανονικά ο Έλληνας δημοσιογράφος που συμμετείχε στη διαδικασία.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το "Greece" δεν υπάρχει πουθενά.

Δεν ψήφισαν οι Έλληνες για τη Χρυσή Μπάλα!
Δεν ψήφισαν οι Έλληνες για τη Χρυσή Μπάλα!

Με αφορμή αυτό το γεγονός, το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, προκειμένου να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί.

" Μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λέτε. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δεν υπάρχει λόγος να μην έχει ψηφίσει ο προπονητής ή ο αρχηγός μας. Τώρα που μου το λέτε, θα το διερευνήσω εγώ προσωπικά, για να μάθω τι έχει συμβεί", ήταν η απάντηση του έκπληκτου κ. Γκιρτζίκη.

Μέσα στις επόμενες ώρες περιμένουμε τις εξελίξεις πάνω στο θέμα, που σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ