ΓΑΛΛΙΑ

Δεν θα κινηθεί για τον Μπεργκ η Μαρσέιγ

Δεν θα κινηθεί για τον Μπεργκ η Μαρσέιγ
Μπεργκ INTIME SPORTS

Η Μαρσέιγ έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Τουλούζ για την απόκτηση του επιθετικού, Μπεν Γιεντέρ και δεν πρόκειται να στραφεί στον Παναθηναϊκό για τον Μάρκους Μπεργκ.

Φαίνεται πως ο κίνδυνος της Μαρσέιγ απομακρύνεται για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τον Μάρκους Μπεργκ... Η διοίκηση των Μασσαλών έχει καταλήξει στον Βισσάμ Μπεν Γιεντέρ για την ενίσχυση της επίθεσης και ο Σουηδός στράικερ, αν και παραμένει ο διακαής πόθος του Μίτσελ, έχει τεθεί σε δεύτερο πλάνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας L' Equipe, o πρόεδρος, Βενσάν Λαμπρούν χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες της Τουλούζ και εκφράζει την αισιοδοξία ότι σύντομα θα καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Λαμπρούν θεωρεί μία επένδυση για τον Μπεν Γιεντέρ, για αυτό επιμένει να τον φέρει στο Βελοντρόμ.

Επιπροσθέτως, η L' Equipe υποστηρίζει ότι ο λόγος που προτιμάται ο Μπεν Γιεντέρ έχει σχέση με τον μάνατζερ του, ο οποίος διατηρεί προνομιακή σχέση με τη διοίκηση. Από το ρόστερ της Μαρσέιγ οι Μεντί, Μπατσουαγί, Ενκουντού και Ντιαρά εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο με τον Μπεν Γιεντέρ, οπότε λύονται αρκετές απορίες...

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ