ΑΡΗΣ

Δεν θα πέφτει καρφίτσα

Δεν θα πέφτει καρφίτσα
Αρης οπαδοι

Η νίκη επί του ΠΑΟ την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στους φιλάθλους της ομάδας

Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα εισιτήρια στην διάρκεια της εβδομάδας η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη ενώ είναι χαρακτηριστικό όχι χθες τα εκδοτήρια ήταν ανοιχτά μέχρι τις 21:00 έχοντας γίνει "καπνός" 10.000 εισιτήρια και σήμερα από τις 9:00 το πρωί για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.
Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ότι στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" το απόγευμα στο παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν θα πέφτει καρφίτσα δεν θα έχει να κάνει μόνο εξαιτίας της νίκης την περασμένη Κυριακή επί του Παναθηναϊκού αλλά ελέω της γενικότερης πορείας της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια πορεία έχει σαν αποτέλεσμα δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της κούρσας της Super League η ομάδα της Θεσσαλονίκης όχι απλώς να βρίσκεται σε τροχιά εξόδου στο Κύπελλο UEFA αλλά και να έχει στα χέρια της την 4η θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς μπορεί να είναι το προτελευταίο για τον Άρη στην φετινή χρονιά ωστόσο θα είναι σίγουρα το τελευταίο για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τούτα.

Ο πρώτος λόγω των δέκα καρτών που έχει συμπληρώσει θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο ενώ ο Βραζιλιάνος ενημερώθηκε στην διάρκεια της εβδομάδας ότι συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες με αποτέλεσμα και αυτός να απουσιάσει στην τελευταία αγωνιστική.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ