ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν θα ταξιδέψει στα Χανιά ο Μπεργκ

Δεν θα ταξιδέψει στα Χανιά ο Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει στον δικέφαλο και ο Μάρκους Μπεργκ δεν πρόκειται να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Πλατανιά. Τετ α τετ με τον Στραματσόνι είχε ο Σουηδός.

Η τρέχουσα σεζόν αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη για τον Μάρκους Μπεργκ, όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα του... Ο Σουηδός επιθετικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού, ένα σημείο στο οποίο πονάει για τέταρτη φορά το τελευταίο δίμηνο. Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός στερείται τον καλύτερο επιθετικό του και όταν τον έχει, αυτός δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Την Παρασκευή (29/1) ο Μπεργκ ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα εκγύμνασης και υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο (31/1) παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά. Ο Σουηδός είχε ένα τετ α τετ με τον Αντρέα Στραματσόνι, στο οποίο προφανώς συζήτησαν για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή και την αντιμετώπιση του. Ο Μπεργκ διατρέχει μία κατάσταση που η διαχείριση του από το προπονητικό επιτελείο απαιτεί ειδικούς χειρισμούς.

Ο Μαμούτε συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Βασίλη Οικονομίδη, ενώ ο Σέρχιο Σάντσεθ παραμένει στη Μάλαγα εξαιτίας μίας προσωπικής υπόθεσης. Το πρόγραμμα των παικτών περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο», τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (30/1) στις 15:00, έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα αναχωρήσει για τα Χανιά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ