ΙΝΤΕΡ

"Δεν θέλει τον Ντρογκμπά ο Μουρίνιο"

Portuguese Jose Mourinho, the new Inter Milan coach, poses during the official presentation at the Milanese team's training center in Appiano Gentile, near Como Lake, Italy, Thursday, June 3, 2008. (AP Photo/Antonio Calanni)
Μουρίνιο-Ίντερ AP

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ξεκαθάρισε ότι ο Πορτογάλος δεν ζήτησε την απόκτηση επιθετικού

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Μάριο Μπαλοτέλι, Ερνάν Κρέσπο, Αντριάνο και Ζούλιο Κρουζ αποτελούν τις επιλογές στην γραμμή κρούσης των "νερατζούρι" και ο Μπράνκα, ξεκαθάρισε:
" Ο Μουρίνιο δεν ζήτησε την απόκτηση επιθετικού. Θα υπάρξουν λίγες αφίξεις, έχουμε ήδη ένα εξαιρετικό ρόστερ. Ο Μουρίνιο δεν ζήτησε πολλούς παίκτες-δύο ή τρεις το περισσότερο".

Συνεχίζοντας ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ,αναφέρθηκε στα σενάρια για τους Εσιέν και Λάμπαρντ:" Είναι πάντα καλύτερο αν αυτοί οι παίκτες θέλουν να φύγουν αλλά οι σύλλογοι θέλουν να κρατήσουν τους καλύτερους τους παίκτες.

Υπάρχει λίστα. Θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για να ικανοποιήσουμε τον Μουρίνιο αλλά πρέπει να δούμε το κόστος. Πρέπει να περιμένουμε γιατί θα γίνουν διαπραγματεύσεις, μέχρι να φτάσουμε στη σωστή τιμή. Αν θα επιλέξουμε παίκτη από την Τσέλσι, αυτοί θα αποφασίσουν την τιμή".




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ