ΙΝΤΕΡ

Δεν "τρελαίνεται" για Μπέιλ ο Μοράτι

Δεν "τρελαίνεται" για Μπέιλ ο Μοράτι

Μπορεί οι εμφανίσεις του Γκάρεθ Μπέιλ να έχουν συνεπάρει το ποδοσφαιρικό κοινό της Ευρώπης, ωστόσο, ο διοικητικός ηγέτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να... τρελαθεί για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν την Ίντερ να είναι έτοιμη να δαπανήσει το ποσό των 50.000.000 ευρώ για τον 21χρονο άσο της Τότεναμ, Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Μάσιμο Μοράτι, όμως, δεν φαίνεται μέσα από τις δηλώσεις του να έχει την πρόθεση να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για τον Ουαλό.

" Ο Μπέιλ; Σίγουρα τα κατάφερε καλά τόσο στο Μιλάνο, όσο και στο Λονδίνο, αλλά ήδη τον γνώριζα. Έκανε κάποια εξαιρετικά πράγματα, αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας για να τον αποκτήσουμε", είπε με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ύφος ο ισχυρός άντρας των "νερατζούρι", για να αναφερθεί στη συνέχεια στην απόδοση της ομάδας του απέναντι στην Τότεναμ:

" Τί συνέβη; Υπήρχε έλλειψη χαρακτήρα στο παιχνίδι μας. Προσεγγίσαμε το ματς λάθος. Δεν χρειάζεται να λειτουργούμε αυστηρά, αλλά πρέπει να καταλάβουμε τί έγινε, διότι δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε έτσι αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ