ΑΡΗΣ

Δεν βγάζει τα δελτία ο Άρης

Δεν βγάζει τα δελτία ο Άρης
INTIME SPORTS

Τα νέα δεν ήταν καλά από την Αθήνα σήμερα το πρωί για την ΠΑΕ Άρης για την έκδοση των έξι δελτίων των μεταγραφικών αποκτημάτων καθώς η Επιτροπή μεταγραφών της ΕΠΟ δεν έβγαλε απόφαση.

Τελικά η Επιτροπή μεταγραφών της ΕΠΟ δεν έβγαλε το πρωί απόφαση για την ΠΑΕ Άρης και τα έξι δελτία των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Οπότε τα νέα δεν ήταν αυτά που περιμένανε στην Αλκμήνης με αποτέλεσμα ο Σούλης Παπαδόπουλος να μην μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Super BALL αυτή την Κυριακή (19/1) με LIVE συνέντευξη του ΒασίληΤοροσίδη. Ρεπορτάζ και σχόλιο για την 20η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα εκπομπής στις 21:00.

Η νέα αναβολή το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί από την Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μετά την έφεση της ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά συνεχίζει να μην δίνει δικαίωμα συμμετοχής με την φανέλα του Άρη στουςΜπουγαΐδη, Βλάχο, Κουσίδη, Καμινιώτη, Γουναρίδη και Μπακασέτα.

Στον φάκελο του Άρη υπήρχε εκτός από την απόφαση προσωρινής διαταγής για προστασία από τους πιστωτές,βεβαίωση χρεών, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η αίτηση ρύθμισης των χρεών, όπως κατατέθηκε την Παρασκευή στο Υπουργείο Οικονομικών.

Το τελευταίο έγγραφο θεωρήθηκε κομβικής σημασίας, αλλά τελικά τουλάχιστον το Σάββατο δεν φάνηκε αρκετό ώστε η δευτεροβάθμια επιτροπή που συνεδρίασε να ανάψει πράσινο φως για την έκδοση των δελτίων αλλά δεν έβγαλε απόφαση.

Ωστόσο στην ΠΑΕ Άρης υποστηρίζουνε πως προς το παρόν δεν μπορούνε να μιλήσουν για αρνητική απόφαση ή απόρριψη, γιατί απλά δεν υπάρχει απόφαση δείχνοντας με τον τρόπο αυτό να συνεχίζουν να αισιοδοξούν για ανατροπή των υπαρχόντων δεδομένων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ