ΑΡΗΣ

Δεν ξεχνά Σανκαρέ και Ούμπιντες

Δεν ξεχνά Σανκαρέ και Ούμπιντες
INTIME SPORTS

Η απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό στη Δ' Εθνική του Ολυμπιακού Βόλου κάνει τον Άρη να εξετάζει εκ νέου τις περιπτώσεις των Σανκαρέ και Ούμπιντες.

Τι κι αν έχουμε φθάσει 15 Σεπτεμβρίου αυτό δεν σημαίνει ότι στον Άρη έχουνε ξεχάσει τους Πάπα Σανκαρέ και Χαβιέ Ούμπιντες.

Πολύ περισσότερο μετά την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που υποβίβασε στην Δ΄ εθνική τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνουν να περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για το διάστημα που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αναζητήσουνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Σάκης Τσιώλης εξάλλου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τους Σανκαρέ και Ούμπιντες αφού τους είχε στην διάθεσή του στην διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Εξάλλου αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη επιθυμούσε να έχει και φέτος τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό όπως και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ακόμη και τώρα που αποκτήθηκε ο Γιούριτσα Βράνιες.

Ο διεθνής Κροάτης μέσος που το απόγευμα της Πέμπτης έκανε την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Άρη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έχοντας επιστρέψει από την Βρέμη όπου βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο για να μαζέψει τα πράγματά του.

Ο Βράνιες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα ενώ ανάλογο ήταν το πρόγραμμα που ακολούθησε και ο Κριστιάν Πορτίγια.

Ο Ισπανός μέσος ωστόσο από την Δευτέρα είναι να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι τραυματίες Νάτσο Γκαρσία και Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ