ΑΓΓΛΙΑ

Δεν υπάρχει γυρισμός

Δεν υπάρχει γυρισμός
Μπέκαμ

O μάνατζερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ διαβεβαίωσε τους Αμερικάνους, ότι θα τηρήσει τη συμφωνία του με τους LA Galaxy.

" Δεν υπάρχει πρόθεση να βρούμε τρόπο διαφυγής από τη συμφωνία με τους Galaxy", ανέφερε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Σάιμον Ολιβέιρα για να συμπληρώσει:

" Ο Ντέιβιντ ανυπομονεί να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά πρώτα θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο καλύτερα μπορεί, με το να κερδίσει το πρωτάθλημα", κατέληξε. Η "βασίλισσα" βρίσκεται μία νίκη μακριά από την επιστροφή της στην κορυφή και θα σηματοδοτήσει τον πρώτο τίτλο του Μπέκαμ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ο GM των Los Angeles Galaxy, ο ομογενής Αλέξης Λάλας είναι σίγουρος ότι ο Μπέκαμ θα τηρήσει τη συμφωνία, αφού " στη ζωή και το ποδόσφαιρο, το σωστό τάιμινγκ καθορίζει τα πάντα. Αναγνώρισε μία ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, όπως και εμείς. Είδε μία ευκαιρία για τον ίδιο και την οικογένεια του, μία πρόκληση για να συνεχίσει την επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα. Δεν νομίζω ότι ξανακοίταξε πίσω".

Ο αμερικάνικος Τύπος ήδη συνηθίζει στον ερχομό του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αναλύοντας κάθε του βήμα. Ο κόσμος τον αναγνωρίζει ήδη από τις αφίσες που βρίσκονται παντού και προαναγγέλουν την άφιξη του.





TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ