ΠΑΟΚ

"Δεν υπάρχει πρόταση για Χριστοδουλόπουλο"

"Δεν υπάρχει πρόταση για Χριστοδουλόπουλο"
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΣΧΟΣ, ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ

Απάντηση στην φημολογία περί πρότασης του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ για τον Χριστοδουλόπουλο έδωσε ο Νίκος Βεζυρτζής

" Δεν υπάρχει πρόταση για κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ, είτε επίσημη είτε ανεπίσημη, συμπεριλαμβανομένου του Χριστοδουλόπουλου", επισήμανε ο κ. Βεζυρτζής στο περιθώριο του χθεσινού Galla βάζοντας με τον τρόπο αυτό φρένο στα σενάρια που ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου.

"Έδεσε" Μίετσελ, εξετάζει Σκούφαλη
Την ίδια ώρα που ο Μάρτσιν Μίετσελ παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και μετά τον Δεκέμβριο όταν και λήγει το συμβόλαιό του η διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε να τον δέσει μέχρι τότε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν είναι να φύγει νωρίτερα θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της.

Στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν κρύβουν την δυσφορία τους για τη στάση που κρατάει ο Μίετσελ αλλά και για τελευταίες του δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες τόνισε ότι τον κοροϊδεύει η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Η τοποθέτηση του Πολωνού επιθετικού βέβαια έρχεται σε αντίθεση με την στάση της διοίκησης της ΠΑΕ που έχει φροντίσει να τον έχει πληρώσει μέχρι τελευταίο ευρώ καταβάλλοντάς του χθες 17.500 ευρώ για το πριμ των λεπτών συμμετοχής στη φετινή περίοδο που θα έπρεπε να του καταβληθεί τον Ιούνιο.

Με τον τρόπο αυτό εκείνο που πέτυχε είναι να τον "δέσει" μέχρι τον Δεκέμβριο που λήγει το συμβόλαιό του και να μην έχει δικαίωμα προσφυγής. Όπως και να έχει πάντως η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρά την δυσαρέσκειά της για την στάση του Μίετσελ είναι διατεθειμένη να περιμένει την απάντηση του στην πρόταση που του έχει καταθέσει για επέκταση του συμβολαίου του.

Κι ενώ κάπως έτσι έχει στον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Μίετσελ, μετά την απώλεια του Φρανκ Γκουέλα που χθες οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καλούνται να αναζητήσουν άλλον επιθετικό. Ήδη λοιπόν προτάθηκε ένας άλλος παίκτης της Κέρκυρας ο Μανόλης Σκούφαλης με την περίπτωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού να εξετάζεται σοβαρά από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Παράσχο.

Μάλιστα οι πρώτες επαφές φαίνεται ήδη να έχουν γίνει και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Στον ΠΑΟΚ εξάλλου δεν ξεχνούν και την περίπτωση του Πάβελ Κόβατς αναμένοντας αύριο ή το αργότερο μεθαύριο Παρασκευή την απάντηση του Σλοβάκου τερματοφύλακα στην πρόταση που του έχουν καταθέσει. Βέβαια θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι ενδεχόμενη απόκτησή του ίσως να προκαλέσει εξελίξεις με το μέλλον του Ντάνι Φερνάντεζ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ