ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν υπέγραψε τελικά ο Σίλβα

Δεν υπέγραψε τελικά ο Σίλβα
Φιλιο

Τελικά ο 32χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Ελπίντιο Περέιρα Ντα Σίλβα Φίλιο δεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή

" Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Elpidio Pereira Da Silva Filho δεν κατέστη δυνατόν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, το οποίο του προέκυψε", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο Ντα Σίλβα Φίλιο αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν να ολοκληρώσει σήμερα τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις που είχε ξεκινήσει χθες ενώ είχε συμφωνήσει με την ΠΑΕ Ηρακλής για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με το όλο θέμα να θεωρούταν καθαρά τυπικής διαδικασίας.

Κατά τα άλλα με τους δύο Κύπριους Γιώργο Κωνσταντή και Μάριο Νικολάου από τα ξημερώματα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή ο διεθνής Σλοβάκος αμυντικός χαφ Γιουράι Ζίνεγκε όχι για δοκιμή αλλά αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις να υπογράψει συμβόλαιο αφού υπάρχει προφορική συμφωνία.

Όσο για τους δύο υπό δοκιμή τερματοφύλακες τον Ισπανό Πάρντο και τον Πολωνό Λετσεζιέφσκι ο Βαγγέλης Βλάχος είναι να καταλήξει σε έναν από τους δυο ώστε να βρεθεί στο ρόστερ του Ηρακλή της νέας χρονιάς με τον τεχνικό του «Γηραιού» να φαίνεται να καταλήγει στον πρώτο.

Τέλος σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις για την έλευση και παράλληλα απόκτηση Τσέχου ποδοσφαιριστή από τον Ηρακλή με τον συγκεκριμένα να αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ.







TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ