ΑΡΗΣ

"Δένει" Αβραάμ μέχρι το 2013

"Δένει" Αβραάμ μέχρι το 2013
παπαδοπουλος

Το μεσημέρι θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Λάμπρο Σκόρδα και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

H ΠΑΕ Άρης και Αβραάμ Παπαδόπουλος έχουν έρθει εδώ και μέρες σε προφορική συμφωνία και σήμερα το μεσημέρι θα υπάρξει νέα συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με τον πρόεδρό της, Λάμπρο Σκόρδα, ώστε να κλείσει το θέμα. Να βάλει την υπογραφή του και να παραμείνει κάτοικος "Κλεάνθης Βικελίδης" μέχρι το 2013. Κάτι ανάλογο είναι πολύ πιθανό σύντομα να γίνει και με τους Παπάζογλου και Στρατηλάτη.
Όσον αφορά την ενίσχυση του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο η αναζήτηση συνεχίζεται για την εύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων. Το βάρος έχει πέσει εκτός από την εύρεση επιθετικού που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Σέρχιο Κόκε αλλά και στον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Βλάνταν Ίβιτς μετά την μη επίτευξη συμφωνίας με τον Σέρβο χαφ.

Για την επίθεση στον Άρη έχουν ξεχωρίσει πλέον δύο περιπτώσεις από την αγορά της Λατινικής Αμερικής και ενός κοινοτικού. Την ίδια ώρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιθυμούν πάντα την επίτευξη λύσης του συμβολαίου του Μάρτσιο Αμορόζο όπως άλλωστε φαίνεται να επιθυμεί και ο Βραζιλιάνος.

Κι όσο για τον αντί-Ίβιτς; Την περασμένη εβδομάδα τα Σέρβικα ΜΜΕ έκαναν λόγο ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 30χρονου μέσου του Ερυθρού Αστέρα Ογκνιέν Κόρομαν. Πλέον πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνουν να βρουν τρόπο ώστε να μην πληρώσουν την ρήτρα των 500.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του. Ένα θέμα στο οποίο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται να έχει αναλάβει τον δικό του ρόλο στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης όντας στο παρελθόν τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου.

Παράλληλα στον Άρη φέρονται να εξετάζουν και έναν χαφ που αγωνίζεται σε ομάδα της Αργεντινής. Μεταξύ άλλων δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν τελικώς αποκτηθεί ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός Βαλνετίν Ρομπέρζ – πρώην της Παρί σεν Ζερμέν - ως εναλλακτική λύση στον χώρο της άμυνας.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ