ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δένει" Ντουντού, Γκαλέτι

Μετά τον τελικό Κυπέλλου το ραντεβού με Βαλβέρδε. Ενδιαφέρον για Καντέ. Θέλει αντι-Τζόλε τον Ντούντου

Οι Βραζιλιάνοι δεν αδιαφορούν για τα παιδιά τους-και είναι αναρίθμητα αυτά-που επιδεικνύουν τις ποδοσφαιρικές αρετές τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, όπως ο Ντουντού Σεαρένσε. Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας www.uol.com.br ρώτησαν κι έμαθαν, λοιπόν, πως ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν συζητά το ενδεχόμενο να πωλήσει τον στυλοβάτη της μεσαίας γραμμής του σε ομάδες όπως η Γιουβέντους ή η Μαρσέιγ, που λέγεται ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά θέλει να τον κρατήσει για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμα στον Πειραιά.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι "ερυθρόλευκοι" προτίθενται να προτείνουν από τώρα στον Ντουντού να επεκτείνει το συμβόλαιό του, που λήγει του χρόνου, ως το 2013. Θέλοντας μάλιστα να του δώσουν επιπλέον κίνητρο έχουν σκοπό, σύμφωνα πάντα με το βραζιλιάνικο δημοσίευμα, να τον χρίσουν αρχηγό της ομάδας στη θέση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει πως αποχωρεί από την ενεργό δράση.

"Την αγάπη που μου δείχνουν διοίκηση και οπαδοί στον Ολυμπιακό δεν την έχω εισπράξει πουθενά αλλού ως τώρα στην καριέρα μου. Αισθάνομαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή το θεωρώ απίθανο να φύγω", δηλώνει ο ίδιος ο Ντουντού εκφράζοντας αισθήματα αμοιβαία με αυτά των "ερυθρολεύκων" προς αυτόν.

Εκτός του Ντουντού, πάντως, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θέλει μετ' επιτάσεως να "δέσει" και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, που την τελευταία διετία έχει επίσης εξελιχθεί σε ηγετική φυσιογνωμία. Το συμβόλαιο του Αργεντίνου λήγει κι αυτό του χρόνου, όμως οι "ερυθρόλευκοι" σκοπεύουν να το επεκτείνουν ως το 2013 αδιαφορώντας για προτάσεις που μπορεί να έρθουν για την απόκτησή του από ομάδες της προηγμένης ποδοσφαιρικά Ευρώπης.

Πρόταση για Πάρντο, ενδιαφέρον για Καντέ

Η ανάγκη του Ολυμπιακού για απόκτηση ικανού και εξελίξιμου τερματοφύλακα που σε πρώτη φάση θα πλαισιώσει και στη συνέχεια θα διαδεχθεί τον Αντώνη Νικοπολίδη είναι γνωστή. Γνωστό είναι επίσης και το φλερτ που έχει αναπτύξει με τον Ούρκο Πάρντο ήδη από τον καιρό που αυτός αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Πέρυσι το καλοκαίρι οι "ερυθρόλευκοι" δεν προχώρησαν στην απόκτησή του κι αυτός πήγε στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, ωστόσο το ενδιαφέρον δεν ατόνησε.

Έτσι, όπως ισχυρίζονται στη Ρουμανία, ο Ολυμπιακός προσέγγισε τη Ραπίντ ζητώντας τον Ισπανό τερματοφύλακα. Αν όχι να τον αγοράσει, καθώς το συμβόλαιό του ανεβάζει πολύ το τίμημα που πρέπει να καταβληθεί, τουλάχιστον να τον αποκτήσει ως δανεικό. Οι παράγοντες της ρουμανικής ομάδας επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν τις επόμενες μέρες και στο λιμάνι αισιοδοξούν ποντάροντας στο ότι ο Πάρντο δεν έχει καλές σχέσεις με πολύ κόσμο στη Ραπίντ.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό που είναι πλέον απαραίτητος μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Παρασκευά Άντζα, εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις. Μεταξύ αυτών φαίνεται να ξεχωρίζει εκείνη του Σεντρίκ Καντέ. Ο 29χρονος αμυντικός από το Μάλι, που έχει αφήσει ικανοποιημένο τον σκάουτερ του Ολυμπιακού που τον εχει παρακολουθήσει, μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Νις και έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους με τιμή προσιτή.

Μετά τον τελικό τα... σπουδαία για Βαλβέρδε



Το σήριαλ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό παίρνει... παράταση, καθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη (22/4) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως το ραντεβού με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή θα γίνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου (2 Μαΐου), αντί αυτής της εβδομάδας.

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωστοποιεί, ότι το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε θα συζητηθεί σε συνάντηση, με τον μάνατζέρ του Inaki Ibanez, που θα πραγματοποιηθεί, την εβδομάδα που θα ακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ