EURO 2024

Δες την πρεμιέρα του Euro παρέα με το SPORT24!

(AP Photo/Martin Meissner, File)
FILE - Germany's Thomas Muller, left, and Germany's Toni Kroos smile after the international friendly soccer match between Germany and Netherlands at the Deutsche Bank Park in Frankfurt, Germany on Tuesday, March 26, 2024. (AP Photo/Martin Meissner, File) AP

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου έφτασε και το SPORT24 σε καλεί να ζήσεις μαζί του την πρεμιέρα του Euro! Δήλωσε συμμετοχή για να δεις το ματς Γερμανία - Σκωτία παρέα με το SPORT24 και καλεσμένους έκπληξη.

Η στιγμή που περιμέναμε έφτασε. Το Euro 2024 είναι προ των πυλών με το ματς Γερμανία - Σκωτία να ανοίγει την Παρασκευή (14/6) το πρόγραμμα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής του καλοκαιριού. Και σε αυτό το Euro, όπως και σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το SPORT24 θέλει να έρθει κοντά με τους αναγνώστες του. Και το αποδεικνύει, διοργανώνοντας έξι μοναδικές Euro nights στην Αθήνα με χορηγό το Πάμε Στοίχημα.

Η πρώτη από αυτές θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/6, με ώρα έναρξης τις 21:00 στο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην OPAP Arena. 100 αναγνώστες του SPORT24 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ματς Γερμανία - Σκωτία που ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης παρέα με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Λάμπρο Μπαλάφα, να συζητήσουν μαζί τους για τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις και φυσικά για Euro και να ολοκληρώσουν την εμπειρία τους απολαμβάνοντας αγαπημένα street food πιάτα.

Δες την πρεμιέρα του Euro παρέα με το SPORT24!

Έχει και καλύτερο. Κάθε φορά, σε κάθε event τον κόσμο του SPORT24 θα περιμένουν καλεσμένοι έκπληξη! Στην πρεμιέρα, τρεις άνθρωποι της τηλεόρασης που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τις βραδιές μπάλας με φίλους. Κώστας Φραγκολιάς, Μελέτης Ηλίας και Γιάννης Αϊβάζης θα βρίσκονται κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena για να δουν την πρεμιέρα του Euro παρέα με τους δημοσιογράφους και τον κόσμο του SPORT24.

Αν θες να είσαι κι εσύ ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να βρεθούν στην πρώτη Euro night του SPORT24 το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα.

TAGS EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ