CHAMPIONS LEAGUE

Δες το Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα στο House Twenty Four παρέα με την PEPSI

Δες το Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα στο House Twenty Four παρέα με την PEPSI
JAGGED MELON

Η PEPSI MAX και το Sport24.gr προσκαλούν οκτώ τυχερούς αναγνώστες στο Σπίτι της 24MEDIA για να δούμε παρέα τη ρεβάνς Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League.

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών του Champions League ανήκουν πια στο παρελθόν, χαρίζοντάς μας - όπως πάντα - μοναδικές στιγμές. Η Μπαρτσελόνα με τον τεράστιο Λιονέλ Μέσι νίκησε τη Λίβερπουλ στο "Καμπ Νόου" με 3-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και να διεκδικήσει το τρόπαιο μέσα στη Μαδρίτη.

Το σόου του Μέσι ήταν το κάτι άλλο, όπως ακριβώς ήταν και η παρέα που βρέθηκε στο House Twenty Four για να δει το πρώτο ματς ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ομάδες. Και επειδή ποδόσφαιρο σημαίνει στιγμές και οι στιγμές σημαίνουν παρέα, η PEPSI και η αγαπημένη PEPSI MAX με την υπέροχη γεύση προσκαλούν οκτώ τυχερούς αναγνώστες του Sport24.gr σε μια ακόμα βραδιά γεμάτη μπάλα, θέαμα, παιχνίδι, φαγητό, ποδοσφαιρική κουβέντα με τους κορυφαίους αθλητικογράφους και φυσικά άφθονη PEPSI MAX και εκπλήξεις.

Δες το Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα στο House Twenty Four παρέα με την PEPSI
JAGGED MELON

Μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα περάσουν την πόρτα του House Twenty Four την Τρίτη 7 Μαΐου και θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, παρακολουθώντας τη ρεβάνς ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα στο Anfield. Μια εμπειρία που "απογειώνεται" με όλες εκείνες τις αναπάντεχες στιγμές του ποδοσφαίρου που μας κάνουν να πεταγόμαστε από τον καναπέ, να χειροκροτάμε, να μένουμε με το στόμα ανοιχτό, πάντα παρέα με την απολαυστική γεύση της αγαπημένης PEPSI MAX. Γιατί ποδόσφαιρο και PEPSI πάνε πάντα μαζί.

Τα πράγματα είναι απλά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Σε περιμένουμε Σπίτι μας!

powered by Typeform
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ