ΠΑΟΚ

Δέσμευση Ορφανού σε Βεζυρτζή και συνάντηση με Ίβιτς

Δέσμευση Ορφανού σε Βεζυρτζή και συνάντηση με Ίβιτς
Βεζυρτζής

Συνάντηση με τον Γιώργο Ορφανό είχε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής. Επαφή με Ίβιτς

Στην διάρκεια της κουβέντας τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού επισήμανε ότι μέχρι μεθαύριο Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί από τη δική του πλευρά με υπογραφές το θέμα της ρύθμισης των χρεών για τη διαγραφή των προσαυξήσεων. Ο κ. Ορφανός τόνισε στον κ. Βεζυρτζή πως θα το μεταφέρει το όλο θέμα στον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Αντώνη Μπέζα, και μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα έχει προχωρήσει στη Βουλή.
Εν τω μεταξύ στην διάρκεια του σημερινού μεσημεριού στην περιοχή της Βουλιαγμένης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, είχε συνάντηση με τον πρώην γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς.

Στα αγωνιστικά στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας και ξεκίνησε στις 10:30 απουσίαζαν οι Ζαγοράκης, Γεωργιάδης, Γιασουμή που είχαν εξασφαλίσει άδεια, ενώ ο Μελίσσης έκανε θεραπεία.

Αντίθετα στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου τέθηκαν και πάλι οι Hλιάδης, Χριστοδουλόπουλος, Μουμίν, Μπαλάφας οι οποίοι όπως είναι γνωστό μέχρι χθες το απόγευμα είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων. Αύριο η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και πάλι στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ