ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεύτερη αναβολή "πρώτης"

Δεύτερη αναβολή "πρώτης"
Ηρακλής ομαδική

Τα προβλήματα όπως φαίνεται δεν έχουν τελειωμό για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή

Η πρώτη αναβολή είχε λάβει χώρα την περασμένη Τετάρτη όπως την είχε ανακοινώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Συνέντευξη τύπου που είχε παραθέσει μία μέρα πριν για να έρθει η δεύτερη σήμερα. Μία μέρα δηλαδή μετά την συνάντηση μεταξύ του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργου Σπανουδάκη, με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου.
Όσο για το πότε θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Ηρακλή για τη νέα χρονιά; Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που υπάρχει θα διεξαχθεί μεθαύριο, με την βασική αιτία της νέας σημερινής αναβολής το ότι δεν έχει βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν φανερά εκνευρισμένος στην παρουσία του από το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Εκνευρισμός θα πρέπει να σημειωθεί ότι επικρατεί και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας με τους ίδιους να νιώθουν ότι τους κοροϊδεύουν. Σαν να μην έφθανε η σημερινή δεύτερη αναβολή της πρώτης συγκέντρωσης του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο ακολούθησε και μία ακόμη προσφυγή. Η σκυτάλη λοιπόν πέρασε στον Δημήτρη Μαυρογενίδη ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια.


TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ